Смартфон Xiaomi Redmi Note 8T звалився в ціні до рекордно низького рівня

Апарат Xiaomi Redmi Note 8T базується на своїх попередниках і містить безліч інновацій. Загальний дизайн також зазнав змін, а задня частина оснащена чотирма камерами, за допомогою яких можна робити гарні знімки.

Ключові особливості смартфона Xiaomi Redmi Note 8T: камера з чотирма об’єктивами, 6,39 “дисплей, швидка зарядка, ємність акумулятора 4000 мАг, захисне скло Corning Gorilla 5.

 

Компанія Xiaomi підготувала великий сюрприз, особливо для ентузіастів в області фотографій. Чотири датчика задньої камери роблять Xiaomi Redmi Note 8T гідним називатися фото смартфоном. Дизайн, в результаті якого виробник розширив дисплей до 6,39 дюйма в порівнянні з попередніми моделями, також не залишається осторонь. Додайте до цього восьмі’ядерний процесор Snapdragon 665, графічний прискорювач Adreno 610, швидку зарядку і довговічний акумулятор. Що може бути краще такої комбінації?
Міцний і ніжний за кольорами дисплей Xiaomi Redmi Note 8T захищений бризкоозахищеним склом Corning Gorilla 5, як задня кришка. Великий 6,39 “дисплей приємний для очей навіть при тривалому використанні телефону. А завдяки графічним прискорювачем Adreno 610 на ньому все буде відображатися плавно, без повільних реакцій або розмиття зображення.

Передня 13-мегапіксельна камера ідеально підходить для зйомки відмінних Селфі. Крім усього іншого, в смартфоні є режим AI Beautiful, який поліпшить ваші фотографії. Для кращого результату ви зможете використовувати опцію розмиття фону. Фронтальна камера також підходить і для якісних відеодзвінків.
Найбільшим плюсом телефону Xiaomi Redmi Note 8T, безсумнівно, є задня 48-мегапіксельна камера з чотирма об’єктивами. З надвисоким дозволом 8000 × 6000 пікселів ви будете отримувати яскраві зображення з приємними і насиченими кольорами. Ви можете вибрати один з декількох режимів: макро, портрет або широкий краєвид.

 

Крім усього цього, акумулятор ємністю 4000 мАг забезпечить належну потужність Xiaomi Redmi Note 8T. А якщо заряд несподівано вичерпається, смартфон швидко буде готовий до роботи завдяки швидкій зарядці: він набере 100% заряду вже через дві години.

 

Ціна на даний смартфон була 6480 гривень, а зарз впала до 3600 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.