Xiaomi Mi Band 5 стане кращим спортивним браслетом в 2020 році

З кожним роком все більше і більше компаній займаються створенням і випуском на ринок різних моделей спортивних браслетів, прагнучи зробити їх якомога більш привабливими. Проте, домогтися цього вдається далеко не всім, тому що багато компаній роблять помилки, через які в кінцевому підсумку їх фірмової продукції так і не вдається знайти хоч якусь популярність серед покупців. На радість всіх тих, хто любить переносну електроніку, вже незабаром стане можливим легко і просто купити кращий фітнес-трекер з усіх, які коли-небудь випускалися. Новинка носить назву Xiaomi Mi Band 5, а її презентація повинна відбутися вже в наступному місяці, тобто в другій половині червня 2020 року.

Навіть не дивлячись на те, що до презентації трекера залишилося ще кілька тижнів, вже зараз відомі деякі особливості, якими даний спортивний браслет зможе приємно всіх порадувати. За його створення, як і всіх попередніх поколінь даного браслета, відповідає китайська компанія Huami, а є вона дочірнім брендом Xiaomi. У новій моделі виробник вирішив взяти все найкраще від доступної зараз у продажу, поліпшивши вже наявні можливості і запровадивши деякі нові, які гарантовано абсолютно точно всіх порадують. При цьому, що вкрай важливо, коштувати даний наручний гаджет як і раніше буде всього-на-всього 169 юанів, тобто його покупка обійдеться в 750 гривень, що дуже і дуже мало за сучасними мірками.

За допомогою цього фітнес-трекера користувачі зможуть відстежувати якість сну, стежити за фізичною активністю, на постійній цілодобовій основі вимірювати пульс, включати «розумний» будильник для більш легкого пробудження, використовувати новий режим «Денний сон», що дозволяє подрімати 1 – 2 години, читати повідомлення з телефону, управляти відтворенням музики на мобільному пристрої, а також, крім того, здійснювати цілу масу будь-яких інших дій. Корпус нового спортивного браслета під назвою Xiaomi Mi Band 5 отримає захист від води і пилу за стандартом IP68, тому з трекером стане можливим занурюватися на глибину до 50 метрів, роблячи це без будь-яких побоювань, що браслет несподівано зламається і вийде з ладу.

Технічне оснащення цієї моделі теж не підкачає, тому що вона отримає 1,2-дюймовий OLED-екран кольорового типу з підтримкою сенсорного управління, а похвалитися він зможе дозволом 320 на 160 пікселів. За захист дисплея у відповіді виявиться загартоване надміцне скло Corning Gorilla Glass, здатне похвалитися величезною кількістю переваг. За підключення до смартфонів на базі Android і iOS відповідати буде модуль Bluetooth 5.1 LE з функцією пошуку місця розташування, а за автономність на рівні 20 днів у відповіді виявиться акумуляторна батарея ємністю 150 мАг з підтримкою прискореної підзарядки за одну годину. Очікується, що продажі трекера в Китаї почнуться вже в кінці червня, а до міжнародного ринку, в тому числі до України, він добереться в першій половині липня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.