Всі програми MIUI 12 на ваш смартфон прямо зараз

Відразу повинен попередити, що деякі елементи оновленого софта, не перекладені на українську та російську мову, але я думаю це не проблема, адже все інтуїтивно зрозуміло.

Погода


Мабуть найголовніше за ступенем переробки додаток, адже в ньому змінилося практично все. Окремої згадки стоять анімовані фони для кожного з погодних сценаріїв, а деякі з них (наприклад дощ) супроводжуються звуковими ефектами.

Плюс фішка про яку мало хто знає, полягає в тому, що якщо натиснути на екран і затримати палець, то ефекти посилюються і стають більш яскравими. Одним словом – рекомендую!

Компас

Не знаю хто ним користується в повсякденному житті, але не згадати його (раз уже список повний) я не можу. Інтерфейс програми так само злегка оновлений. Крім власне компаса, свайпом вліво, Ви можете включити рівень.

А головною фішкою додатки стала можливість спостерігати прямо на екрані смартфона (за допомогою камери), ваше розташування в реальному часі. Я наприклад, пишу цю статтю дивлячись на Південь =))

Годинники

Зміни в додатку годин швидше чисто косметичні, тому розповідати про них особливо нічого, краще самі подивіться на новий інтерфейс …

Активний екран (Always on Display)

Ще одне оновлене додаток, яке було досить сильно змінено розробниками. Як Ви можете бачити, різних фонів стало набагато більше, а їх кастомизация (зміна кольорів, положення, активних елементів) стала по істині великої.

Нагадую, що активний екран підходить для використання тільки на AMOLED дисплеях, але якщо вам з якихось причин хочеться використовувати його на вашому смартфоні, на шкоду автономності, напишіть про це в коментарях, і я розповім як його активувати, хоча сам, чесно кажучи не бачу в цьому сенсу.

Безпека
У цьому додатку істотно був змінений інтерфейс, який став більш впорядкованим і приємним чисто візуально. Так само була природно додана підтримка темної теми.

Деякі пункти переведені на російську, а багато (наприклад настройки) поки що немає, проте, користуватися новою “Безпекою” можна без особливих проблем.

Очищення

І знову тільки візуальні зміни, плюс додаток повністю англійською мовою. Встановлюється строго після оновлення безпеки.

Здоров’я
Як і “Погода”, додаток “Здоров’я” точно залишиться в моєму телефоні до виходу стабільної версії MIUI 12. Адже його редизайн і функції дійсно мені сподобалися.

З особливостей, додаток тепер може відстежувати ваш хропіння під час сну (не знаю навіщо, але напевно комусь це потрібно), до того ж вважає кроки досить точно, якщо враховувати, що ніяких додаткових дозволів або включеного GPS не потрібно.

Нотатки

У нотатках було трохи реорганізовано простір завдань і покращена анімація взаємодії зі списком. Додаток повністю російською мовою, так що якщо є бажання – дійте.


Шпалери

Про те як включити живі “Супер шпалери” з MIUI 12 я написав окрему статтю, тому повторюватися не буду. Прочитати її ви можете за посиланням в кінці сторінки. А ось звичайні заставки з оновленою оболонки, будуть в окремому архіві нижче.


Тепер про те, як відкотитися до попередньої версії, якщо Вас щось не влаштує. Покажу на прикладі оновленого додатка “Безпека”
Після видалення просто поновіть додаток через Play Market або Оновлення компонентів
Такі додатки як: Файловий менеджер, Календар, Сканер і MiShare, не потрапили в цей список, так як оновлені версії можуть функціонувати належним чином на деяких смартфонах, або ж зовсім “вилітати” з помилкою. Як тільки з’являться робочі версії, я відразу дам вам знати.

Завантажити додатки (83.6 МБ) (83.6 МБ) / Завантажити шпалери

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.