Оголошена дата презентації Sony PlayStation 5

Доступні зараз у продажу моделі ігрових приставок від різних виробників вже дуже сильно застаріли, будучи нездатними вирішувати сучасні завдання, які ставлять перед ними як прості користувачі, так і розробники. Саме тому весь світ уже який рік чекає презентації та виходу на ринок нового покоління консолей, оснащеного за останнім словом техніки. На радість всіх тих, хто цього насправді чекає, вже в кінці 2020 року мрії мільйони людей здійсняться, так як виявляться запущені в продаж Xbox Series X і Sony PlayStation 5. Якщо з першої приставкою все вже зрозуміло, так як її презентація позаду, то в випадку з другим найцікавіше лише попереду, так як її поки що ще не показали офіційно.

Втім, це вже вже зовсім скоро нарешті щось трапиться, про що сьогодні, 9 травня 2020 року, повідомив відомий галузевої інсайдер @PSErebus. За його словами, компанія Sony нарешті визначилася з датою презентації своєї нової ігрової приставки. Так, зокрема, її повноцінна презентація відбудеться вже 2 червня, тобто менш ніж через один місяць. У цей самий день зовнішній вигляд консолі розсекретять, розкриють всі подробиці про її зовнішньому вигляді і інших аспектах, а також покажуть ті відеоігри, які вийдуть для неї на самому початку, тобто які стане можливим придбати на старті продажів. Нова приставка гарантовано абсолютно точно виявиться кращим серед усіх існуючих на ринку, тому що вона виявиться вкрай потужної і технічно навороченій.

Швидше за все, вже через кілька днів японська корпорація сама офіційно оголосить дату презентації Sony PlayStation 5, щоб заздалегідь всіх попередити про майбутній захід. За словами мережевого інформатора, фізичного заходи проходитимуть десь або не буде через епідемічну ситуацію, тому все обмежиться лише онлайн-конференцією. Очікується, що офіційні продажі PS5 почнуться вже в кінці цього року, а купити її стане можливим всього лише за $ 500, тобто по вкрай привабливою ціною. Таких грошей дана консоль абсолютно точно в повній мірі варто, тому що якщо збирати комп’ютер з аналогічним рівнем продуктивності, викласти за нього так чи інакше доведеться в рази більше.

Швидше за все, на старті продажів для новенької приставки виявляться доступні близько п’яти ексклюзивних відеоігор, серед яких будуть нові частини God of War і Gran Turismo. Втім, поки що все це чутки, які цілком можуть і не справдитися. Залишається вірити і сподіватися на те, що новинка в особі Sony PlayStation 5 насправді зможе приємно порадувати всіх користувачів, запропонувавши безліч особливостей, серед яких буде не тільки вкрай велика обчислювальна потужність, але ще і підтримка сумісності ігор для PS4. На практиці це означає, що нова приставка зможе запускати понад 1500 ігор, доступних в даний час для даної консолі, оснащеній за останнім словом техніки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.