Нова пошта надала статистику заказів українців до карантину і під час нього

Як зазначає поштовий оператор «Нова пошта», під час карантину все більше українців стали вдаватися до онлайн-покупок на іноземних торгових майданчиках. ТОП найулюбленіших зарубіжних інтернет-магазинів очолив Aliexpress, а кількість замовлень з нього зросла на 28% в порівнянні з квітнем минулого року.

У магазині Aliexpress зросла не тільки кількість замовлень, але збільшився і середній чек покупок. Якщо до карантину він становив $ 6,6, то тепер середній чек виріс до $ 11,6, а серед замовлень українців збільшилася кількість захисних засобів і товарів медичного призначення – маски, респіратори, термометри та ін. Але найпопулярнішими категоріями товарів залишаються чохли для телефонів, кабелі, зарядні пристрої, одяг, взуття, білизна і БАДи.

Другий рядок після Aliexpress за популярністю серед українців займають американські онлайн-магазини: iHerb, Ebay, Amazon і 6p.m.

«Зростання обсягів ми пов’язуємо з запуском на сайті AliExpress замовлення доставки безпосередньо до відділення« Нової пошти ». Потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping і на карті вибрати найближче відділення, – коментує Юрій Беневітскій, директор «Нова пошта Глобал». – В середньому за день клієнти «Нової пошти» замовляють близько 2,6 тонн товарів виключно з Aliexpress. Зараз ми регулярно доставляємо покупки чартерними вантажними літаками та потягом. Наступний літак чекаємо вже на початку травня ».

Відзначається, що за перший квартал 2020 року «Нова пошта Глобал», що входить до групи компаній «Нова пошта», доставила тільки літаками більше 1 тис. Тонн товарів з Китаю і США.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.