Дата виходу Sony PlayStation 5

В даний час на полицях магазинів по всьому світу можна зустріти не дуже багато різних моделей ігрових приставок, однак у цього є причина. Справа в тому, що їх випуском на професійному рівні займаються всього кілька компаній, а нові покоління таких випускаються раз в 5 – 8 років, тобто вкрай рідко. Оскільки доступне зараз у продажу покоління консолей вже дуже сильно застаріло, втративши в повній мірі свою колишню привабливість, сталося те, чого цілком варто очікувати. Була створена ігрова приставка Sony PlayStation 5, оснащена за останнім словом техніки. Сьогодні, 5 травня 2020 року, стало відомо, коли саме нова приставка виявиться представлена ​​громадськості.

Відомий інсайдер ігрового видання GamesBeat Джеффрі Грабб опублікував в соцмережі Twitter пост з інформацією про те, що компанія Sony збирається представити громадськості консоль PS5 вже 4 червня 2020 року. Це трапиться в рамках спеціального заходу, а проводитися воно через епідемію COVID-19 буде в онлайн-режимі, тому відвідати його вживу ніхто не зможе. Не можна не помітити, що саме цей інсайдер раніше вже неодноразово вірно передбачав дати анонса і дати початку продажів різних моделей консолей, тому його словами можна в повній мірі вірити. Що стосується дати запуску PlayStation 5 в продаж, то назвати таку в даний час даний експерт не може, тому що з такою датою ще не визначилася сама компанія Sony.

Ігрова приставка PS5 буде продаватися приблизно за $ 500. Втім, звичайно, точна вартість даної консолі залежить від безлічі факторів, у тому числі від того, в якій країні відбувається її покупка і в якому саме магазині. Через дуже високий попит, поза будь-якими сумнівами, на старті продажів дана консоль буде в дефіциті, тобто придбати її без зайвих труднощів виявиться дуже і дуже складно. Новинка буде поставлятися разом з фірмовим ігровим контролером DualSense, причому його вже офіційно представили громадськості, тоді як таку новинку, як PlayStation 5, публіці ще не показали офіційно.

В ході майбутнього онлайн-заходи компанія Sony не тільки покаже зовнішній вигляд своєї нової ігрової приставки, але ще і озвучить список відеоігор, які вийдуть для неї незабаром після запуску в продаж. Крім того, є ймовірність, що разом з PS5 покажуть шолом віртуальної реальності PS VR другого покоління, який в повній мірі з головою зануритися в ігровий процес. Збір попередніх замовлень на PlayStation 5, швидше за все, почнеться вже у вересні цього року, коли будь-який бажаючий зможе оплатити вартість новинки і тим самим закріпити за собою право отримати її в числі найперших, так як без попереднього замовлення в перші кілька місяців після запуску в продаж купити її виявиться неможливо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.