Apple випустить чотири різних iPhone 12 на iOS 14 по низькій ціні

Чим більш просунутим є який-небудь смартфон, тим більше людей захочуть його собі купити, проте у випадку з технікою компанії Apple працює інше правило, при якому продукцію даного виробника все одно масово скуповують з полиць магазинів, навіть якщо вона є не дуже привабливою за сукупністю якостей на тлі продукції від інших брендів. Сьогодні стало відомо про плани «яблучної» корпорації уявити і випустити на ринок чотири різних iPhone 12, відрізнятися які один від одного будуть розмірами, фотокамерою, зовнішнім виглядом, а також деякими іншими особливостями. Всі новинки анонсують вже в кінці цього року, а працювати вони прямо «з коробки» будуть на базі нової операційної системи під назвою iOS 14.

Нехай цю операційну систему поки що ще й не представили громадськості офіційного, але зате вже відомо про те, чим саме вона порадує всіх користувачів. Так, зокрема, нова ОС принесе з собою підтримку віджетів на робочих столах, посилену систему захисту, редизайн системного інтерфейсу, розширені можливості по частині персоналізації зовнішнього вигляду, поліпшені повідомлення, а також ряд інших особливостей і можливостей, які зроблять цю платформу неймовірно привабливою по сукупності якостей. Її презентація відбудеться вже в ході конференції WWDC 2020 року, провести яку можуть в онлайн-режимі. Інсайдер Джон Проссер, який раніше вже багато разів повідомляв достовірну інформацію, поділився даними про нові iPhone 12, випуск яких на ринок Apple запланувала на кінець 2020 року.

Відзначається, що всі чотири новинки не зможуть працювати в мережах 5G, тому власникам нових «айфонів» доведеться так чи інакше задовольнятися тільки мережами 2G, 3G і 4G LTE. Користувачів чекають 5,4-дюймовий iPhone 12 за ціною $ 649, більший 6,1-дюймовий iPhone 12 з цінником $ 749, просунутий 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro за стартовою ціною $ 999 , а також флагманський 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max за $ 1099 . Це ціни для США і без урахування податків, тому в Європі і Росії новинки гарантовано будуть коштувати на 20 – 30% більше, в зв’язку з чим бажаючим їх собі придбати доведеться викласти за дані смартфони вкрай великі грошові суми.

Всі чотири нових смартфона Apple, як зазначається, отримають новий OLED-екран останнього покоління з високим рівнем енергоефективності. Очевидно, що при вартості базової моделі iPhone 12 на рівні $ 649 і її компактного екрана, ця модель абсолютно точно опиниться найбільш продаваною, тим більше що багатьом покупцям можуть бути просто не потрібні ті особливості, запропонувати які можуть Pro-моделі. Такі, в свою чергу, відрізняються більш просунутою фотокамерою і іншими незначними «фішками», що роблять їх більш привабливими. Очікується, що презентація нових флагманів «яблучної» корпорації відбудеться вже у вересні цього року, тобто, простіше кажучи, чекати залишилося недовго.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.