Розумні годинники Amazfit X розлітаються як гарячі пиріжки

Сьогодні на платформі колективного фінансування indiegogo почався збір коштів на нові розумні годинник Amazfit X, іншими словами, тепер з’явилася можливість зробити попереднє замовлення на цей годинни.

Ціна Amazfit X
На час збору коштів на indiegogo розумні годинник обійдуться першим покупцям в 149 доларів, А фінальна роздрібна ціна Amazfit X складе 329 доларів .

Отже, на момент написання цієї новини, поставлена ​​мета по фінансуванню на indiegogo виконана на 1215%. Всього за кілька годин тисячі п’ятсот сорок чотири користувачів вклали 8 мільйонів гривень, а до кінця збору коштів залишилося цілих 30 днів.

Amazfit X оснащені гнучким екраном AMOLED діагоналлю 2,07 дюйма з щільністю 326 пікселів на дюйм, датчиком пульсу, акумулятором ємністю 205 мА · год, підтримують Bluetooth 5.0 LE, GPS і ГЛОНАСС, мають захист від води.

За словами виробника, час автономної роботи Amazfit X складає сім днів при постійному відстеженні пульсу. Годинник також отримали підтримку дев’яти спортивних режимів, ще вони можуть відслідковувати сон і насиченість крові киснем (SpO2).

Розумні годинник Amazfit X представлені в двох колірних варіантах: чорному і сірому.

Трохи історії
Також нагадаю про те, що сама сторінка розумних годин Amazfit X з’явилася на Indiegogo ще 16 січня цього року. І ось тільки тепер, через майже чотири місяці, починається сама компанія зі збору коштів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.