Sony в два рази назавжди обрушить ціну PlayStation 4

Чим менше коштує якийсь електронний пристрій, тим більше людей зможуть дозволити собі його покупку. У подібному становищі справ немає абсолютно нічого дивного, тому що далеко не у всіх покупців є фінансові ресурси, які дозволили б їм купувати абсолютно все те, про що вони взагалі тільки так і зовсім можуть побажати. Однією з найбільш продаваних ігрових приставкою на ринку є Sony PlayStation 4, а користується вона просто величезним попитом навіть зараз, через майже сім років після свого виходу на ринок. Втім, все одно в даний час її купують вже далеко не так часто і активно, як це відбувалося раніше, тому, поза будь-якими сумнівами, компанії-виробнику доведеться робити якісь заходи для підвищення попиту.

За наявними зараз даними, ця приставка повинна залишатися актуальною щонайменше до другої половини 2021 року, а щоб її продовжували купувати навіть після запуску на ринок моделі наступного покоління, компанія Sony обрушить ціну PS4 в два рази, про що повідомив відомий галузевої аналітик Майкл Пактер . За його словами, вона перестає бути привабливою з кожним днем ​​все сильніше на тлі того, що вона вже дуже сильно застаріла по частині технічного оснащення, в зв’язку з чим вона більше не здатна жодним чином повною мірою задовольняти запити всіх людей, які хочуть насолоджуватися якісним ігровим процесом. За словами експерта ринку, щоб зберігати продажу PlayStation 4 на високому рівні, незабаром її можна буде придбати вдвічі дешевше.

Якщо зараз купити PS4, як і на старті продажів в 2013 році, пропонують приблизно за $ 400, то вже незабаром її цінник, якщо прогноз експерта ринку збудеться, стане можливим всього лише за $ 200, тобто вдвічі дешевше. Цілком собі очевидно, що при зниженій вдвічі вартості безліч людей гарантовано захочуть купити Sony PlayStation 4, вважаючи цю ігрову приставку кращої за свої гроші. Зараз же, коли вона коштує дуже великих грошей, все більше людей розуміють, що вона навіть і близько не стоїть стільки, скільки за неї просять, тому що з моменту її випуску пройшло більше шести років, за які вона сильно застаріла по частині технічного оснащення, а значить багаторазово впала і її собівартість, проте при цьому виробник продовжує вдавати, що нічого такого не сталося.

Якщо консоль насправді стане вдвічі дешевше, вже незабаром купити Sony PlayStation 4 стане можливим на набагато більш вигідних умовах, причому не в якихось окремих країнах, а по всій земній кулі взагалі, що, в свою чергу, вкрай позитивно позначиться на даній ігровій приставці, так як інтерес покупців до неї багаторазово зросте. Залишається тільки чекати і сподіватися на те, що в недалекому майбутньому купити PS4 насправді стане можливим за вдвічі нижчою ціною, ніж раніше. Навіть зараз, в 2020 році, покупка цієї консолі є дуже навіть раціональної, тому що за багато років існування на ринку для неї встигли створити і випустити безліч різних ексклюзивних ігор, які є чи не найкращими в історії. Більш того, незабаром вийдуть і багато інших нових, серед яких виявляться The Last of Us 2 і Ghost of Tsushima.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.