Ціну Sony PlayStation 4 обрушать в два рази зовсім скоро

Інтерес людей по всьому світу до ігрових приставок стрімко зростає, а відбувається це в першу чергу за рахунок того, що відеоігри стають все більш захоплюючими, будучи здатними запропонувати як високу деталізацію графіки, так і, крім того, масу інших переваг, у тому числі можливість впливати на ігровий процес, а не просто спостерігати за тим, що відбувається на екрані, як це доводиться робити в фільмах і серіалах. Навіть не дивлячись на те, що з моменту початку продажів консолей нинішнього покоління і пройшло більше шести років, і за такий період часу вони сильно застаріли, проте вартість Sony PlayStation 4 все одно до цих пір не можна назвати доступною, тому що стоїть дана ігрова приставка досить багато.

Так як дана ігрова приставка застаріла, інтерес покупців до неї стрімко падає з кожним днем, тобто все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб її купувати, а потім, після цього, використовувати. У подібному становищі справ немає абсолютно нічого дивного або дивного, адже з моменту свого виходу на ринок вона практично не змінилася в ціні, тому як її продавали за приблизно $ 400, так її і продають зараз, в даний час. Цілком собі очевидно, що все більше людей з кожним днем ​​розуміють, що вона вже не коштує тих грошей, які за її просять, так як забезпечити вона в стані тільки вкрай низький рівень продуктивності, якого недостатньо для задоволення всіх потреб сучасних геймерів.

Крім того, в кінці цього року виявиться представлена ​​і запущена в продаж модель наступного покоління, тому особливого сенсу купувати зараз PS4 багато хто просто не бачать. На тлі того, що інтерес людей до Sony PlayStation 4 стрімко падає з кожним днем, вже незабаром може статися те, чого зовсім ніхто не очікує. Так, зокрема, дана ігрова приставка повинна впасти в ціні до $ 200, тобто вона повинна впасти в ціні вдвічі, ставши тим самим доступною для покупки всім бажаючим на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Про те що все це станеться в недалекому майбутньому, повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, зробивши публічну заяву з цього приводу.

За словами аналітика, знижується попит на PS4 змушує компанію-виробника переглянути свою цінову політику, що виявиться зроблено вже в найближчі кілька місяців. Після такої події, як зазначається, купити дану консоль стане можливим всього лише за $ 20, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. За зниженою ціною її стане можливим купити по всій земній кулі, тому як вартість знизиться саме абсолютно у всіх країнах світу, а не в якихось окремих регіонах. Цілком собі очевидно, що за зниженою ціною безліч людей гарантовано куплять собі Sony PlayStation 4, адже зараз для неї є понад 1 500 ігор, серед яких багато ексклюзивів. Більш того, чи не всі такі відеоігри стоять вкрай мало.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.