Які ТВ-канали, серіали і фільми дивляться українці на карантині за допомогою сервісу «Київстар ТВ»

Минулого тижня оператор мобільного зв’язку «Київстар» поділився карантинної статистикою використання мобільного інтернету, а сьогодні вирішив розповісти, що абоненти дивляться за допомогою сервісу «Київстар ТВ». Зокрема компанія відзначила, що за період карантину користувачі сервісу стали дивитися телеканали на 30% більше, а фільми з відеобібліотекі – на 63% більше.

Перевага глядачі віддають національним телеканалам загального інтересу. У трійці лідерів – 1 + 1 HD, Україна, СТБ. Серед тематичних каналів найбільшою популярністю користуються кіно (TV 1000, TV 1000 Action, VIP Comedy) і дитячі канали ( «ПЛЮС ПЛЮС», Nick Jr., «Піксель») – телеперегляд останніх виріс на 18%. Така тенденція цілком з’ясовна, так як дітям вдома нудно, а з початку карантину «Київстар ТВ» відкрив доступ до 6 дитячим каналам всім користувачам сервісу незалежно від обраного тарифу.

Крім 150 телеканалів, платформа надає велику відеобібліотекі. Серед 7000 фільмів і серіалів абоненти «Київстар ТВ» віддають перевагу контенту українського виробництва – за період карантину лідером за переглядами став мелодраматичний серіал «Доктор Віра». Також до рейтингу увійшли: програми «Світ навиворіт», «Ліга сміху» і «Голос країни». З фільмів іноземного виробництва популярними стали бойовики «Загін самогубців» і «Форсаж: Хоббс і Шоу», мультфільми «Співай» та «Секрети домашніх тварин – 2», а також серія фільмів про Гаррі Поттера.

За допомогою сервісу «Київстар ТВ» можна також вчитися, так як на платформі відкритий доступ до всіх телеканалів, які транслюють уроки, також вони доступні в відеобібліотекі. За 2,5 тижні освітні випуски набрали понад 251 тисяч переглядів. Причому глядацька активність приростає, в середньому, на 28% від тижня до тижня. Серед уроків, розміщених в відеобібліотекі, найбільш популярними стали фізкультура, англійська для п’ятикласників, всесвітня історія для 10-х класів, а також математика та англійська для 11-х класів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.