Google відкрила продажу навушників Pixel Puds 2

Google оголосила про старт продажів бездротової гарнітури Pixel Buds. Анонс TWS-навушників відбувся ще в жовтні, в рамках презентації Pixel 4.

Корпус навушників захищений від вологи і пилу за стандартом IPX4. З’єднання здійснюється по Bluetooth 5.0. Всередині 12 мм динаміки, два мікрофони і набір сенсорів. 

На одному заряді обіцяють до 5 годин прослуховування музики, з кейсом – до 24 годин. Зарядка як провідна через USB-C, так і бездротова. Є й швидка зарядка – 10 хвилин заряду в кейсі дають дві години прослуховування музики. 

Ми хотіли переконатися, що при потоковій передачі контенту під час тренування або сидячи в галасливій кімнаті, розмовляючи по конференц-зв’язку, у вас буде найкращий звук. 

Pixel Buds 2 підтримують швидке з’єднання зі смартфоном, спеціально для них Google випустила фірмовий додаток. Також, навушники вміють переводити на льоту і по команді «Ок, Google» викликають асистента. Крім цього, є функція дзвінка на навушники з телефону, в разі їх втрати. 

Швидке підключення

Фірмовий додаток

 

Активного шумопоглинання немає, тільки пасивне, але зате є функція Adaptive Sound, автоматично регулююча гучність навушників, щоб нічого навколо не заважало насолоджуватися улюбленою композицією.

Вартість Pixel Buds 2 в США становить 179 доларів. Доступно чотири кольори: білий, чорний, м’ятний і помаранчевий. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.