iPhone XS сильно впав в ціні – тепер, це найвигідніший смартфон від Apple

Apple представила три смартфона в 2018 році. Найбільш оснащеним з них є iPhone XS, який може похвалитися широким дисплеєм з широким діапазоном кольорів.

Корпус, до речі, виконаний з міцної хірургічної сталі, і обладнаний на той час найтвердішим склом, доступним в області смартфонів. Однак революція відбулася і всередині пристрою, де ви знайдете потужний чіп A12 Bionic з восьмі’ядерним Neural Engine для штучного інтелекту.

Ви зможете оцінити роботу при розблокуванні через Face ID або при зйомці фотографій за допомогою об’єктивів двох 12-мегапіксельних датчиків з оптичною стабілізацією, які здатні ідеально робити фотографії навіть при несприятливому освітленні, а також дозволяють точно обробляти ефект розмитого фону.

5,8-дюймовий дисплей може похвалитися максимально точною передачею широкого спектру кольорів, справжнім чорним і чудовою контрастністю, яка точно відображає світлі і темні області на екрані, навіть якщо вони знаходяться в одному кадрі.

Для виробництва використовувалося найміцніше загартоване скло, яке міцно пов’язано полірованої рамою з хірургічної сталі. Крім того, ви можете розраховувати на підвищену стійкість до води і пилу і три вражаючі кольори корпусу. Складний дизайн навіть дозволяє використовувати бездротову зарядку.

Face ID традиційно найбільш безпечний в iPhone, а завдяки складному обладнанню вона стала ще швидше і точніше. Розблокування телефону, вхід в обліковий запис або оплата в інтернет-магазині відбувається в одну мить. Face ID – найпростіше і в той же час найнадійніше рішення в цьому смартфоні.

Новий процесор обробки зображень і вищезгаданий інтелектуальний модуль Neural Engine забезпечують революційні результати в області мобільної фотографії. Ширококутний об’єктив і 12-мегапіксельний телеоб’єктив дозволяють створювати професійно розмитий фон, глибина якого легко регулюється, а велика площа обох датчиків забезпечує чіткі знімки навіть при слабкому освітленні. Технологія HDR дозволяє бездоганно відображати як світлі, так і темні ділянки.

Революційним елементом всього телефону є чіп A12 Bionic, який забезпечить максимально комфортне повсякденне використання, будь то робота, перегляд фільмів чи гра в улюблену гру. Чіпсет грайливо справляється навіть з доповненою реальністю, а завдяки восьмі’ядерному Neural Engine навіть машинне навчання, яке ви оціните, наприклад, при фотографуванні, не стане для нього проблемою.

Apple iPhone унікальний у багатьох відносинах. Apple розробляє своє обладнання точно у відповідності зі своєю власною системою iOS 12, тому все прекрасно поєднується в одному функціональному блоці. В результаті виходять приголомшливі фотографії і доповнена реальність. Зараз він сильно подешевшав, що робить його одним з найбільш вигідних пристроїв для покупки в 2020 році від купертіновской компанії.

Ціна на цей смартфон з 27 141 грн (1000 доларів) впала до 17 193 гривень (620 доларів), тобто смартфон впав в ціні на 10 000 гривень (380 доларів). Про це повідомив сайт Простотеч.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.