Знайдена ще одна «смертельна» комбінація символів для iPhone

У мобільній операційній системі Apple iOS виявлена ​​нова помилка, яка призводить до аварійного завершення роботи iPhone при обробці певного тексту.

Збій в роботі iPhone викликають деякі символи з мови сіндхі, їх обробка смартфоном викликає зависання операційної системи. Дана проблема зустрічається на пристроях, що працюють під управлінням останньої на поточний момент версії операційної системи iOS 13.4.1.

Повернути смартфон до нормального функціонування можна шляхом примусового перезавантаження. Як альтернативне рішення пропонується почекати близько хвилини для відновлення Springboard.

Схоже, що цей збій в основному впливає на те, як iOS обробляє повідомлення в додатках. Поки що, до виходу оновлення з усуненням цієї помилки, краще відключити повідомлення від додатків для обміну повідомленнями. Це дозволить уберегти свій пристрій від людей, які можуть «для приколу» відправляти нещасливий текст на пристрої інших користувачів.

Судячи з усього, чекати виправлення цієї помилки залишилося вже недовго. Apple знає про цю проблему і знайшла спосіб її усунення. У бета-версії iOS 13.4.5 збій вже не проявляється.

Нагадаємо, близько двох років тому помилка в ОС вже приводила до збоїв у роботі iPhone при отриманні специфічного символу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.