Messenger Rooms – конкурент Zoom від Facebook

Facebook анонсувала інструмент для відеоконференцій Messenger Rooms з можливістю одночасного з’єднання з 50 користувачами. Презентацію програми провів у прямому ефірі Марк Цукерберг. 

Відео – не нова область для нас, але це та область, в якій ми хочемо розвиватися і вона відповідає загальній темі, яка полягає в тому, щоб зосередити ресурси на комунікації користувачів. 

Messenger Rooms в найближчі тижні з’явиться у всьому світі (поетапно). У Facebook Messenger, WhatsApp і Instagram додадуть окрему кнопку для переходу на відеозв’язок. Приєднатися до Rooms можна буде і без аккаунта Facebook. 

Під час виклику будуть доступні фільтри доповненої реальності і 360-градусні фони екзотичних місць (щоб приховати бардак на тлі). При цьому дзвінки в Rooms не зашифровані, але Facebook запевняє, що не буде прослуховувати їх. 

Це не всі анонси презентації. По-перше, обмеження відеодзвінків у WhatsApp збільшено вдвічі – з чотирьох до восьми (інформація про це з’явилася ще 17 квітня ). По-друге, прямі трансляції в Instagram незабаром можна буде публікувати в IGTV (зараз вони видаляються через 24 години). По-третє, у Facebook Live додадуть функцію Live With, яка дозволяє запрошувати користувачів у потокове мовлення, плюс додадуть кнопку пожертвувань. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.