Купити Sony PlayStation 5 стане майже неможливо

Інтерес людей по всьому світу до ігрових приставок стрімко зростає, тобто все більше і більше людей бачать сенс у їх придбанні. За допомогою такого роду електронних пристроїв можна грати у відеоігри, для чого вони власне і призначені. Втім, доступні зараз у продажу моделі консолі дуже сильно застаріли, тому вони вже навіть і близько не можуть забезпечити задоволення всіх тих запитів і вимог, які до них пред’являються. Втім, вже незабаром ситуація зміниться в кращу сторону, тому що в продаж надійдуть консолі наступного покоління, оснащені настільки продуктивним технічним оснащенням, що вони зможуть без праці забезпечити запуск ігор в дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду. Однією з новинок виявиться Sony PlayStation 5.

Ця ігрова приставка, за офіційними даними, забезпечує продуктивність на рівні 10,28 терафлопс, тобто вкрай високу, тому що у доступній зараз у продажу PS4 цей показник трохи не дотягує до 2 терафлопс. Виходить, що нова модель виявиться щонайменше в п’ять разів могутніше, але ж між термінами їх виходу на ринок пройде близько семи років. Апаратної основою новенької PS5 виступає потужний восьміядерний процесор AMD Zen 2 з шістнадцятьма потоками, а доповнений він графічною картою AMD Navi на базі архітектури RDNA 2 з підтримкою апаратної трасування променів для поліпшення освітлення в відеоіграх. Це лише невелика частина тих особливостей, які отримає новинка.

Уже відомо про те, що на додаток до вкрай потужному технічному оснащенню нова ігрова приставка зможе порадувати роз’ємами USB Type-C для підключення розливних аксесуарів, а також, крім того, вона запропонує флеш-пам’ять зі швидкістю понад 2000 МБ / с, завдяки чому всі гри будуть запускатися практично миттєво. Проте, як вдалося з’ясувати від виданню Bloomberg, навіть не дивлячись на прийдешній старт продажів новенької ігрової приставки, купити Sony PlayStation 5 не зможе практично ніхто, тому що вона виявиться в найсильнішому дефіциті. За даними джерела, компанія збирається випустити нову консоль обмеженим тиражем, в зв’язку з чим придбати її виявиться неймовірно складно в перші 3 – 4 місяців після появи на полицях магазинів.

Відзначається, що проблеми з поставками даної приставки будуть через епідемію коронавируса, яка сильно «підірвала» світову економіку. Зважаючи на це Sony вважає за необхідне не виробляти відразу занадто багато примірників своєї приставки, а випускати партії поступово. Це призведе до того, що придбати консоль наступного покоління в перші місяці після її появи у продажу стане можливим, найімовірніше, тільки за попереднім замовленням. В такому випадку купити Sony PlayStation 5 в звичайних магазинах, просто відвідавши такий і зробивши покупку, виявиться неможливо. Таким чином, на жаль, багато людей гарантовано не зможуть отримати PS5 в свої руки в нинішньому 2020 року адже її продажу намічені на грудень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.