Нова тема aroma для MIUI 10 здивувала всіх фанів

Для наших смартфонів нова тема дизайнера Rafael Henrique, яка розроблена для звичайного (світлого) і темного режимів. У темі дуже цікавий екран блокування, є і додаткове меню зліва з інфо про погоду, ярликами програм, ліхтариком, калькулятором, нотатками і кнопкою налаштувань локскрін, а також є кнопка в лівому нижньому кутку, яка відкриває вибір шпалер, музичний плеєр, компас, календар і екран з аватарки, інфо про погоду, настройками wi-fi, інтернету, блютуз і ліхтарик. На першому екрані з вибором шпалер ви можете змінити режим відображення цього меню в світлому або темному тонах. При зміні режиму, змінюється і колір шрифту. Обрані вами шпалери на локскрін будуть відображатися також і на робочому столі.

Ще хочу звернути вашу увагу на кнопки ON / OFF при виборі шпалер і блюр ефекту. Тобто, якщо ви вибрали системні шпалери, то ви повинні натиснути кнопку ON, щоб у вас була можливість встановити свої шпалери з галереї або ті, що встановлені в темі. Теж саме і з блюр ефектом, якщо ви хочете, щоб шпалери були розмиті, “відкрийте” розмиття доступ. Вибрані шпалери треба підтвердити кнопкою Confirm. Анімація зарядки теж не зовсім звичайна) Дабл тап під час зарядки відкриє локскрін. У головних налаштуваннях лока можна змінити вид зарядки і багато іншого.

Динамічний віджет на робочому столі відкриває Годинники і Календар. При зміні режиму, годинник може не відразу з’явиться на робочому столі, а з затримкою на 1-2 секунди, і це нормально. Значки також динамічні, барвисті і яскраві. Відключити динаміку годин і значків можна в налаштуваннях локскрін. Шторка 4 × 3 ряди, повідомлення не розділені. У дзвонилка в обох режимах англійська номеронабиратель. Фото вхідного / вихідного дзвінка звичайне.

Тест на Mi 9T і RN 5 – встановилася в обох режимах добре. Дивимося версію для звичайної установки:

Гарна, симпатична тема з вибором шпалер і зміненими основними додатками. Для версії в темному режимі я змінила шпалери і зробила ті ж скріншоти, щоб показати зміни:

Ось така чудова тема, яка мені дуже сподобалася. І основні змінені, і виглядає чудово, і функціонал хороший. Автор потрудився на славу для нас ..

Тема доступна в регіоні Індія. Після застосування теми перезавантажте свій пристрій.

Скачать

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.