Тестування MIUI 12 проходить повним ходом, деякі пікантності про оболочку

Виробники мобільних пристроїв по всьому світу все більше і більше усвідомлюють важливість того програмного забезпечення, яке встановлено на їх електронні пристрої. Саме тому деякі бренди намагаються робити на таке величезну ставку, знову і знову його покращуючи. Сьогодні, 16 квітня 2020 року, сталося в якійсь мірі історична подія, тому що вийшла прошивка MIUI 12 для смартфонів Xiaomi, а разом з тим для її дочірніх брендів, тобто Redmi і Poco. Користувачі з форуму XDA Developers, в розпорядженні яких уже є новітня операційна система, опублікували в мережі ряд скріншотів інтерфейсу нової прошивки, а проливають вони світло як на прийдешні зміни по частині дизайну, так і на те, які нові функції приносить разом з собою нове сучасне ПО.

Так, нова операційна система під назвою MIUI 12 виявиться найбільш просунутою в усіх відношеннях за всю історію Xiaomi, а працюють над нею в даний час кілька тисяч співробітників, провідних фахівців у своїй сфері. Новітня платформа вийде в двох версіях, одна з яких буде призначена для використання виключно на китайській території, тоді як інша, міжнародна, виявиться призначена для жителів Росії, України, Казахстану, Європи, а разом з тим безлічі інших країн. Відрізняються вони тим, що глобальна версія має підтримку російської мови і багатьох інших, а разом з тим вона може вигідно похвалитися всіма сервісами Google Play, в тому числі браузером Chrome, поштовим клієнтом Gmail, відеосервісом YouTube і багатьма іншими.

Як вдалося з’ясувати, новітнє програмне забезпечення містить у собі розділ з вибором частоти оновлення інформації (60 Гц, 90 Гц або 120 Гц) для більш швидкого оновлення даних на екрані мобільного пристрою, нові колірні схема для всього інтерфейсу, меню з описом використання заряду батареї в найдрібніших подробицях, підтримку режиму Focus Mode для швидкого відключення повідомлень і будь-яких повідомлень на термін до трьох годин, повноцінну загальносистемну темну тему інтерфейсу Dark Mode з підтримкою сторонніх додатків, а разом з тим безліч ІНШІ змін, що стосуються переробки зовнішнього вигляду стандартних програм, іконок додатків, системи повідомлень, екрану блокування і багато чого іншого.


В даний час прошивка MIUI 12 для смартфонів Xiaomi все ще активно створюється, а завершиться цей процес до вересня 2020 року, коли відбудеться її повноцінна презентація. До цього моменту, що очевидно, зовнішній вигляд всієї операційної системи ще цілком може вкрай сильно змінитися, адже до релізу залишається ще дуже багато часу. За наявними зараз даними, скачати фінальну стабільну версію нової ОС користувачі зможуть в листопаді-грудні, тоді як в жовтні має стартувати відкрите бета-тестування, взяти участь в якому зможуть усі бажаючі. У випадку з новітніми моделями мобільних пристроїв нова прошивка виявиться заснована на Android 11 від Google, однак в даному конкретному випадку це актуально тільки для сучасних телефонів китайської корпорації, тоді як власникам всіх інших доведеться задовольнятися більш старими версіями Android.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.