Apple розробляє повнорозмірні модульні навушники

Apple розробляє повнорозмірні бездротові навушники, в яких можна змінювати складові частини. Про це повідомили Bloomberg люди, знайомі з планами компанії. 

Інженери Apple працюють над двома варіантами: преміум-версією з тканини і шкіри, і моделі для фітнесу з легких і дихаючих матеріалів. У прототипах овальні амбушюри можуть повертатися для перетворення в компактний вид. 

Амбушюри і накладка на наголов’я кріпляться до корпусу за допомогою магнітів, що дозволить змінювати їх при необхідності. Модульний дизайн зробить можливим індивідуальний підбір дизайну аксесуара так само, як і Apple Watch, включаючи зміну стилю навушників із комфортного на спортивний і навпаки. 

У новинці очікуються технології бездротового сполучення і шумопоглинання, що вже присутні у AirPods Pro. Навушники зможуть взаємодіяти з Siri і управлятися за допомогою сенсорних елементів на корпусі. 

За словами джерел Bloomberg, Apple розробляє навушники, як мінімум, з 2018 року і їх запуск вже відкладався двічі. Планується, що анонс все ж трапиться в цьому році, але корективи може внести пандемія COVID-19. 

На початку квітня інсайдер Джон Проссер стверджував, що Apple працює над накладною моделлю навушників преміум-рівня, а також аналогом Beats X, який увійде в серію AirPods. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.