WhatsApp отримав саму довгоочікувану всіма функцію

Самим популярним і відомим сервісом у світі є WhatsApp, а користується він неймовірно великою популярністю по всій земній кулі, що робить його неймовірно поширеним за сукупністю якостей. Це програмне забезпечення дозволяє обмінюватися текстовими повідомленнями, здійснювати голосові дзвінки, дзвонити по відеозв’язку, ділитися місцем розташування, спілкуватися в групових чатах, а також здійснювати цілу масу інших дій. Втім, навіть не дивлячись на всі цього, даного сервісу ще є куди розвиватися, тому що він містить в собі не всі функції і можливості, про які вже давно мріють користувачі. Втім, вже незабаром однією з таких стане більше, що гарантовано порадує безліч людей.

Так, месенджер WhatsApp отримає найбільшу довгоочікувану функцію, дозволить яка використовувати відразу два номери телефону на одному телефоні. Подібної можливості багатьом зараз не вистачає, тому що одного номера телефону може бути елементарно просто мало. Оскільки в багатьох інших сервісах, на зразок Telegram, вже давно реалізована подібна можливість, що дозволяє використовувати дві, три і навіть чотири облікових записи на одному телефоні, що може бути неймовірно зручно в безлічі випадків. В даний час розробники тільки почали працювати над новою «фішкою», тому її тестування відбудеться не раніше літа 2020 року, а реліз так і зовсім відбудеться не раніше коли року, тому що зазвичай адміністрація цього сервісу дуже довго тягне з впровадженням нових можливостей.

 

Прямо в настройках месенджера, коли впровадять таку можливість, можна буде в одне натискання перемикатися між різними обліковими записами, прив’язаними до різними номерами телефонів. Більш того, стане можливим отримувати повідомлення від кожного з профілів, незалежно від обраного активного. За рахунок такої особливості кожного номеру виявляться доступні повноцінні можливості, а розпоряджатися ними виявиться простіше простого, тому що схожий принцип зміни акаунтів зараз використовується в Instagram, з яким все дуже швидко розібралися, використовуючи тепер необмежено багато різних облікових записів на одному телефоні. Нововведення стане доступним на смартфонах під управлінням Android і iOS.

Само собою, що платити гроші за таку функцію не доведеться, тому на цей рахунок можна навіть не турбуватися – все буде доступно абсолютно безкоштовно. Залишилося тільки дочекатися, коли подібну можливість нарешті впровадять в сервіс. Самі розробники поки що ні робили ніяких офіційних заяв із цього приводу, але вони їх і не зроблять, тому що практично завжди до останнього зберігають мовчання, повідомляючи про нові функції всередині WhatsApp лише в день релізу фінальної стабільної версії. Можливість використання одночасно двох і більше облікових записів однозначно є найбільш очікуваної і бажаною всіма користувачами функцією, тому що вона дозволить в рази підвищити зручність від використання сервісу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.