Windows 11 за короткий період зможе знищити Windows 10

Ще влітку 2015 року відбувся реліз такої операційної системи, як Windows 10. Компанія Microsoft зробила дуже велику ставку на дану платформу, тому вона фактично примусово змушувала людей встановлювати її на свої електронні пристрої. Все це призвело до того, що за станом на початок 2020 року вона має встановлена ​​на більш ніж 1 млрд моноблоків, ноутбуків, персональних комп’ютерів, серверів та інших гаджетів, на які її взагалі можливо встановити на увазі технічної можливості. Навіть не дивлячись на те, що для десятої «вінди» регулярно випускали поновлення, краще від цього вона не стала, тому що користувачі досі при її використанні стикаються з дуже неприємними проблемами, які заважають просто їй користуватися і отримувати від цього процесу задоволення.

В роботі Windows 10, особливо після установки різних оновлень, постійно трапляються якісь збої і недоліки, що, в свою чергу, вкрай негативно позначається на її привабливості, адже багато її просто ненавидять, але через відсутність альтернатив (Linux не беремо) не мають можливості від неї відмовитися. Проте, вже незабаром ситуація зміниться, тому що операційна система Windows 11 краще своєї попередниці у всьому. Навіть не дивлячись на те, що її офіційний анонс поки що ще так і не стався, вже відомо про те, чим саме ця платформа зможе приємно порадувати всіх тих користувачів, які чекають її релізу. Очікується, що Microsoft анонсує нову ОС вже в найближчі кілька місяців, тоді як її фінальна стабільна збірка побачить світ у другій половині 2020 року.

Відразу після релізу всі бажаючі зможуть завантажити і встановити Windows 11, і багато хто це гарантовано зроблять. Справа в тому, що якщо за ліцензійний ключ для десятої «вінди» доводиться віддавати цілих $ 200 , скільки він коштує в офіційному магазині, то за ліцензію для нової ОС не доведеться платити зовсім нічого, тому що дана платформа стане першою в історії Microsoft, поширюватися яка буде саме безкоштовно. Заробляти гроші її творці збираються на різних додаткових можливостях і сервісах, на зразок бізнес-версії Skype, хмарного сховища OneDrive, офісного пакету Office 365 і багато чого іншого. Втім, що очевидно, більшості людей такі можливості не потрібні, тому всім їм не доведеться нічого платити.

За наявними в даний час даними від інсайдерів, нова операційна система під назвою Windows 11, хоча в кінцевому підсумку вона може отримати якесь інше назву, має підвищену швидкість роботи, посиленою системою захисту, функцією швидкого відновлення з резервної копії, переробленими стандартними додатками, новим єдиним дизайном Fluent Design, поєднаним інтерфейсом для всіх типів пристроїв, підтримкою «безшовних» оновлень для їх установки без перезавантаження, а разом з тим масою інших особливостей, які роблять її амного краще, ніж Windows 10. Залишилося тільки дочекатися анонса і релізу, тому що відразу після такого її можна буде встановити на електронний пристрій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.