Sony готова обрушити ціну PlayStation 4 в два рази

Попит на ігрові приставки з кожним днем ​​стрімко зростає, тобто все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб використовувати такого роду електронні пристрої, знаходячи їх дуже корисними і зручними для проведення дозвілля, адже при використанні консолі гарантовано не буде ніяких проблем з вірусами , драйверами, або ж чимось ще, що може відняти купу вільного часу. Найпопулярнішою ігровою консоллю сучасності є PlayStation 4, а створена і випущена вона була ще в 2013 році. За більш ніж шість років присутності в продажу дану консоль вдалося продати тиражем в більш ніж 105 млн копій, проте вже незабаром її продажу можуть неймовірно сильно злетіти.

Справа в тому, що до цих пір японська корпорація Sony продає цю консоль за приблизно $ 400, тобто за такою ціною, за якою її реалізували ще на старті продажів багато років назад. З тих самих пір ця ігрова приставка дуже сильно застаріла, в повній мірі втративши свою колишню привабливість. Її технічне оснащення стало набагато дешевше, так як його собівартість скоротилася, проте навіть не дивлячись на все це компанія-виробник продовжує вдавати, що нічого такого не сталося. У підсумку, як наслідок, з кожним днем ​​вона заробляє все більше грошей на кожної проданої PS4, що, в свою чергу, не найкращим чином позначається на її продажах, також як і те, що вже незабаром дана консоль відправиться на пенсію.

Як запевняє відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, вже зовсім скоро всі бажаючі зможуть купити ігрову приставку PlayStation 4 за $ 200, тобто в два рази дешевше, ніж в даний час. Її цінник знизиться відразу по всьому світу, тобто зробити такого роду покупку за зниженою ціною виявиться по всій земній кулі. Подібним чином, за словами експерта, японська корпорація надійде з метою збільшення життєвого циклу консолі. При зниженою ціною мільйони людей гарантовано захочуть зробити її покупку, адже зараз для PS4 є понад 1500 ігор, серед яких безліч приголомшливих ексклюзивів, пройти всі з яких можливо тільки на такий консолі.

Японська корпорація Sony розраховує зробити так, щоб її фірмова ігрова приставка залишалася актуальною щонайменше до середини 2021 року, тому зниження її цінника має зберегти попит на дану консоль навіть після запуску в продаж нової. Очевидно, що при ціннику на рівні $ 200 дуже багато людей гарантовано захочуть купити дану приставку, знаходячи її найкращою з усіх існуючих на ринку, так як тільки для неї зараз є безліч приголомшливих ексклюзивів, а ряд інших, начебто The Last of Us Part II , вийдуть в недалекому майбутньому. Залишається чекати і сподіватися, що компанія-виробник PlayStation 4 насправді вже незабаром зробить її набагато дешевше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.