Ось як виглядає Sony PlayStation 5 з геймпадом DualSense

Ось уже як багато років весь світ чекає анонса і запуску в продаж ігрових приставок нового покоління, а вийти вони повинні вже в доступному для огляду майбутньому, тобто досить скоро. Звичайно, зараз ніхто точно напевно не знає, коли саме це станеться, але це гарантовано відбудеться вже в листопаді-грудні 2020 року, тобто в самому кінці цього місяця. Днями компанія Sony офіційно представила геймпад DualSense, який став таким собі DualShock 5, появи якого всі чекали. Новий ігровий контролер виконаний і чорно-білому кольорі, має ергономічною формою, новою технологією вібрації, підвищеною надійністю і рядом інших переваг. Цей геймпад буде поставлятися разом з ігровою приставкою PlayStation 5.

Сьогодні, 9 квітня 2020 року, користувач форуму Reddit під ніком robo3687 опублікував в мережі зображення ігрової приставки нового покоління, а проливають вони світло на те, як саме вона буде виглядати, коли нарешті надійде в продаж і стане доступною для всіх бажаючих. Так, зокрема, приставка дуже сильно схожа на ігровий контроллер DualSense за частиною зовнішнього вигляду і загального оформлення, тому є вона неймовірно привабливою. Оптичний дисковод формату Blu-ray знаходиться в нижній частині консолі, тоді як все основне її технічне оснащення розташоване зверху, в тому числі система охолодження. Холодне повітря всмоктується вентиляторами з однієї з бічних сторін, після чого проходить через гарячі комплектуючі, а потім вигадав зверху.

Використання такої конструкції дозволяє максимально підвищити ефективність охолодження, а невеликі розміри ігрової приставки PS5 дозволять встановити її в будь-який зручний місце без зайвих складнощів. Нова ігрова приставка також оснащена роз’ємами USB Type-C в кількості чотирьох штук, а підключати через них можна додаткові аксесуари, в тому числі жорсткі диски і провідні ігрові контролери. Також за допомогою цих портів можна заряджати геймпад DualSense, використовуючи звичайний сучасний кабель. Кнопка включення консолі є логотипом PlayStation на лицьовій частині, причому точно таке ж рішення використовується і в геймпаді нового покоління, працює який на основі бездротового зв’язку Bluetooth.

Очікується, що коли дана ігрова приставка надійде в продаж, коштувати вона буде близько $ 1000, тобто викласти за неї доведеться вкрай велику суму грошей, що, в свою чергу, дуже негативно позначиться на її привабливості, адже багато людей просто елементарно не зможуть дозволити собі її покупку. За наявними зараз даними, купити PS5 можна буде вже в кінці 2020 року, а в комплект поставки до неї увійде фірмовий ігровий контролер DualSense. Такий, звичайно, також можна буде докупити окремо, щоб отримати можливість грати разом з ким-небудь. Дана геймпад повинен виявитися в повній мірі сумісний з комп’ютерами та іншими пристроями з підтримкою стандарту передачі даних Bluetooth.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.