Windows 10 отримала велике оновлення, яке знижує навантаження на процесор

Компанія Microsoft випустила операційну систему Windows 10 ще влітку 2015 року, тобто багато років назад. З тих самих пір вона знову і знову робить все заради того, щоб якомога ширше коло людей на постійній основі використовував дане програмне забезпечення. Сьогодні, 4 квітня 2020 року, стало відомо про те, що вже незабаром десята «вінда» отримає чергове велике оновлення, а випускаються такі, якщо хтось не знає, кожні півроку. Зазвичай це відбувається навесні і восени, але іноді цей процес відкладають на невизначений період часу, так як виникають різні неполадки. Лічені години назад з’явилася інформація про те, що вже зовсім скоро відбудеться реліз апдейта 20H1, який змінить досвід використання електронних пристроїв на базі такої платформи в відчутно кращу сторону.

Повідомляється, що нова операційна система при встановленому на неї оновленні 20H1 матиме індекс 2004, а встановити цей великий апдейт користувачі зможуть вже в найближчі кілька тижнів. Його реліз для всіх користувачів запланований на другу половину квітня, тоді як учасники програми Windows Insider вже можуть встановити це програмне забезпечення, після чого на постійній основі його використовувати. Новітнє програмне забезпечення приносить разом з собою масу нововведень, головним серед яких є зниження навантаження на процесор. За рахунок цього Windows 10 почне не тільки відчутно швидше працювати, але ще і, крім того, в такому випадку всі ноутбуки та планшети на її базі зможуть працювати довше від одного заряду.] \

Крім того, за рахунок нових алгоритмів стиснення вся ОС почне займати набагато менше простору, ніж раніше, що також звичайно ж вкрай позитивно позначиться на привабливості даної платформи. Саме на такі нововведення було вирішено зробити основну ставку, тому користувачів Windows 10 чекає приємний сюрприз, за ​​рахунок якого десята «вінда» виявиться набагато краще, ніж раніше. В іншому, крім іншого, власники персональних комп’ютерів, ноутбуків і інших електронних пристроїв можуть розраховувати на підвищення стабільності, на посилену систему захисту, на покращений пошук, на більш простий і наочний процес підключення нових пристроїв через інтерфейс Bluetooth, на спрощення інтерфейсу, а також на редизайн безлічі елементів, завдяки чому нова платформа буде вкрай привабливою.

Візуальна складова в оновленій десятої «винде» гарантовано порадує всіх користувачів. Оновлення 20H1 для Windows 10 виявиться повною мірою безкоштовним для всіх користувачів даної операційної системи, тому ніяких складнощів в цьому плані абсолютно точно гарантовано не виникне. Головне враховувати, що даний апдейт відразу після релізу може бути дуже нестабільним, тому не варто в числі перших встановлювати його на свій електронний пристрій, адже це може не закінчитися нічим хорошим. Краще почекати 1 – 2 тижні після релізу, і тільки потім, якщо не буде негативних відгуків і критичних неполадок, зробити установку. Зробити це можна буде як «по повітрю», так і з повною перевстановлення з чистого аркуша.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.