Ціна Sony PlayStation 4 звалиться в два рази

В даний час у продажу по всьому світу можна зустріти вкрай багато різних електронних пристроїв з різних самих різних категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи неймовірно дорогими. Багато з таких дозволяють з високим ступенем комфорту грати у відеоігри, однак найпростіше і найзручніше робити це на ігрових приставках, так як вони ідеально підходять для такого завдання. Проте, з моменту виходу на ринок нового покоління консолей пройшло вже багато років, так як воно стало доступно для покупки в кінці 2013 року, а з тих самих пір пройшло майже сім років. За такий період часу ігрова приставка Sony PlayStation 4, що входить в цей самий стан, дуже сильно застаріла, але при цьому значно дешевше вона не стала.

Як колись на старті продажів дана приставка коштувала близько $ 400, так вона стоїть і зараз, в даний час. Через це покупцям доводиться викладати за неї велику суму грошей, і такою вона вже точно не варта. За багато років перебування в продажу собівартість PS4 багаторазово впала, тобто ця консоль стала в рази дешевше і доступніше. Виходить, що на кожній проданій консолі Sony тепер заробляє більше грошей, ніж раніше. Ця ситуація могла б тривати нескінченно, якби не прийдешній вихід на ринок приставок наступного покоління і стрімке зниження попиту на доступну зараз у продажу моделі, яку купують собі все рідше і рідше, що негативно позначається на фінансових показниках компанії-виробника.

Саме тому, як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, вже зовсім скоро купити Sony PlayStation 4 можна буде в два рази дешевше, тому що її цінник впаде неймовірно сильно. Якщо це насправді станеться вже в найближчі кілька місяців, дану приставку почнуть купувати набагато частіше і активніше, ніж в даний час, адже в такому випадку придбати її стане можливим за приблизно $ 200, а це набагато менше тієї ціни, за якою PS4 реалізували на старті продажів в кінці 2013 року. Очевидно, що якщо знизиться вартість самої приставки, то дешевше також стануть і додаткові аксесуари для неї, а разом з тим і відеоігри. Всі вони також можуть стати дешевше на цілих 50%, завдяки чому купити їх можна буде на більш вигідних умовах, ніж зараз.

При зниженні ціни PS4 вона стане дешевшою не на тимчасово на обмежений період часу, а назавжди. В такому випадку купити її стане можливим за $ 200 по всьому світу, хоча точна ціна звичайно ж буде залежати від конкретної країни, конкретного магазину і конкретної моделі, адже існують також колекційні видання, які завжди стоять відчутний більше. Залишається вірити і сподіватися, що інсайдер прав, тому що якщо це насправді так, вже незабаром дуже широке коло людей зможе без праці здійснити свою давню мрію, зробивши покупку даної ігрової приставки, нехай вона вже і є далеко не найсучаснішої з усіх електронних пристроїв на ринку, так як її технічне оснащення сильно застаріло.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.