Витік: перші приклади роботи MIUI 12

На китайському форумі Xiaomi один із розробників опублікував зображення і анімації, що демонструють зовнішній вигляд і принцип роботи оболонки MIUI 12. Оновлення обіцяє відзначитися безліччю змін і нововведень. 

Навігація за допомогою жестів стане максимально схожою на вже реалізовану в чистій версії Android 10. Щоб згорнути програму, необхідно торкнутися тонкої смуги в самому низу екрана. А для перемикання на сусіднє відкрите вікно, потрібно свайпнути по цій смузі в бік. Зміниться дизайн і анімація меню багатозадачності. 

Істотні зміни зазнає інтерфейс фірмового додатка «Камера», розширивши функціональні можливості для користувачів. Крім того, обіцяють доопрацьований темний режим. Він уже впроваджений в MIUI 11, але не завжди працює коректно.

Помітні зміни чекають і розділ з push-повідомленнями. Простір буде організовано в стилі меню багатозадачності MIUI, щоб користувач міг простіше читати повідомлення і бачити більше контенту.

 

Джерело нагадує, що дані приклади не є офіційними і не гарантують того, що виробник не змінить MIUI 12 до моменту релізу. Очікується, що її стабільна версія з’явиться в кінці поточного року. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.