Apple розширить можливості iCloud Keychain в iOS 14

Виданню 9to5Mac, яке досліджувало ранню збірку iOS 14, вдалося дізнатися, що Apple працює над розширенням можливостей фірмового менеджера паролів і даних кредитних карт iCloud Keychain ( «Зв’язка ключів iCloud»). 

З оновленням системи, утиліта повинна обзавестися функціями, вже доступними у таких конкурентів, як LastPass або 1Password.

При збереженні нового пароля iCloud Keychain повідомить користувача про повторне використання коду, якщо в його базі зберігається ідентична комбінація. Це допоможе посилити безпеку: отримавши пароль, зловмисники відчувають його відразу у великій кількості поштових сервісів і соціальних мереж жертви. 

Ще одним важливим нововведенням стане можливість запам’ятовування кодів двофакторної аутентифікації. Це посприяє збільшенню популярності даного методу входу, так як багато хто відмовляється від нього через часозатратність і необхідність мати окремий додаток для генерації. 

Експерти вважають, що нововведення зможуть розширити клієнтську базу Apple, так як iCloud Keychain, на відміну від конкурентів, безкоштовний при схожій функціональності. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.