Масштабне оновлення додатка камери для Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro

Смартфони Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro оновлення додатка MIUI Camera перед офіційним стартом продажів у Європі. Нововведень в ПО виявилося досить багато.

Значних змін зазнала система стабілізації Super Stabilizer Plus для запису відео. Під час створення роликів користувачі зможуть робити ультраплавний зум і серію фотографій. Крім того, без переривання запису стала доступна зміна параметрів зйомки. 

Для тих, хто хоче більшого, додали безліч налаштувань у режимі фахової відеозйомки. У ньому можна регулювати ISO, баланс білого, фокусування, час спрацьовування затвора та інше.

Додатково, в Xiaomi обіцяють більш високу якість 8К-відео і можливість створення 8К-скріншота одним натисканням. З’явилася і ручна активація тимчасових тегів у відео для спрощеного пошуку необхідного моменту запису.

Також, власники апаратів тепер можуть стискати фото без втрати якості, економлячи більше 50% простору. 

Функція Mi Clip також удостоїлася апдейта: за допомогою ШІ вона дозволяє підкладати підходящу за змістом ролика аудіодоріжку, а користувачі самі можуть додавати субтитри і трейлери.

Стабільна версія апдейта стане доступна на початку квітня всім власникам Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. Раніше Mi 10 Pro очолив рейтинг лабораторії DxOMark, набравши 124 бали. Перша партія апарату була розпродана всього за 55 секунд. Крім того, Xiaomi показала знімки, зроблені на Mi 10 Pro з космосу. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.