Redmi K30 Pro вийде в Індії під брендом Poco

Учасники сайту XDA Developers досліджували код останньої версії програми MIUI Camera. У ньому знайшли натяки на те, що недавно анонсований Redmi K30 Pro буде продаватися на індійському ринку під брендом Poco.

Redmi K30 Pro має кодове ім’я lmi, а K30 Pro Zoom Edition – lmipro. У коді є функція Bi, яка повертає результат true, якщо ім’я моделі відповідає lmi або lmiin. Передбачається, що lmiin – індійська версія lmi, тобто, Redmi K30 Pro. 

Далі слідує метод getCustomWatermarkDefault, в якому викликається рядок, відповідний константі device_poco_watermark_default_text із вмістом SHOT ON POCO Phone. Отже, пристрій з кодовою назвою lmiin при зйомці на вбудований додаток камери буде виводити водяний знак SHOT ON POCO Phone.

Те, що Redmi K30 Pro може стати основою для нового смартфона бренду Poco, обговорювалося в середині березня, однак, це припущення тоді не знайшло прямих підтверджень. Але, у Xiaomi вже є такий прецедент: Poco X2 є перебрендований для індійського ринку моделлю Redmi K30. 

Redmi K30 Pro отримав 6,67-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD +, чіпсет Snapdragon 865 з 6 або 8 ГБ ОЗУ LPDDR5, квадрокамеру (64 + 13 + 8 + 2 Мп), акумулятор на 4700 мАг зі швидкою зарядкою, а також підтримку 5G, Wi-Fi 6 і NFC. У Китаї смартфон вже доступний для замовлення. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.