Операційна система Windows 11 затьмарила Windows 10

В даний час найпопулярнішою і відомою операційною системою для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв є Windows 10, вийшла яка спочатку ще влітку 2015 року. З моменту виходу даної платформи пройшло вже досить багато часу, а якщо бути більш точним, то майже п’ять років. Навіть не дивлячись на те, що весь цей час для десятої «вінди» випускали якісь оновлення, які зробили її краще в усіх відношеннях, ніж будь-коли раніше, вона все одно є жахливою за сукупністю якостей, тому що користувачі знову і знову стикаються з різними неполадками, що заважають використовувати електронний пристрій і отримувати від цього процесу саме задоволення, а не нескінченні проблеми.

Сьогодні, 26 березня 2020 року, стало відомо про те, що майбутня операційна система Windows 11, реліз якої очікується вже в кінці цього року, в повній мірі затьмарить доступну зараз Windows 10, опинившись її поліпшеною в усіх відношеннях версією, здатної порадувати безліччю приємних особливостей , здатних зробити її дуже привабливою. За наявними зараз даними, всі користувачі можуть розраховувати на підвищену швидкість роботи, на збільшену продуктивність, на посилену систему захисту, на новий зовнішній вигляд всього інтерфейсу, на перероблені стандартні програми, а також на цілу масу будь-яких інших нововведень, в тому числі таких, які позитивно позначаться на функціональних можливостях.

 

Користувачів також чекає система швидкого відновлення з резервних копій, за рахунок якої буквально за 5 хвилин можна буде повернути повну працездатність електронного пристрою, фактично не докладаючи при цьому ніяких зусиль. За наявними зараз даними, операційна система від компанії Microsoft, реліз якої відбудеться вже в кінці цього року, буде поширюватися безкоштовно, тобто якщо за доступну версію Windows 10 потрібно платити по $ 200 (16 000 рублів), у скільки обходиться ліцензія для неї, то новенька Windows 11 буде поширюватися безкоштовно, тобто за неї не потрібно віддавати жодної копійки, що робить процес її установки на електронні пристрої неймовірно вигідним з економічної точки зору.


Американська корпорація Microsoft поки що сама ще не робила ніяких офіційних заяв щодо того, коли вийде нова ОС для електронних пристроїв, проте, поза будь-якими сумнівами, вже в недалекому майбутньому вона проллє світло на всю цю ситуацію, завдяки чому стане можливим однозначно сказати, коли всі бажаючі зможуть завантажити і встановити Windows 11. якщо вона насправді виявиться в повній мірі безкоштовною, тобто якщо за неї не доведеться платити гроші, то вона гарантовано швидко стане поширеною по всій земній кулі, адже дост упная зараз Windows 10 ніколи не була безкоштовною, і не буде в майбутньому. Залишається тільки чекати і сподіватися на те, що всі чутки про нову операційну систему для комп’ютерів і планшетів є в повній мірі достовірними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.