Деякі фішки з Galaxy S20 перекочували до S10 і Note 10

Компанія Samsung випустила оновлення для лінійок Galaxy S10 і Note 10, яке додає в телефони деякі функції з Galaxy S20.

Зокрема, додали режим «Мультикадр», який створює добірку фото і відео в різних форматах, після чого ШІ рекомендує кращі з них користувачу. Також, за допомогою «мультикадра» можна знімати фото і відео тривалістю до 10 секунд. З’явилися нічний режим і нічний гіперлапс – вони стануть в нагоді в умовах низької освітленості.

За допомогою інструменту «Мій фільтр» можна створити свій власний фільтр з кольорами і стилем, як у вподобаної вами фотографії, а потім застосовувати збережені настройки зображення для оформлення інших знімків. З оновленням в Galaxy S10 і Note 10 додали режим Pro для зйомки відео, де можна налаштувати багато параметрів, включаючи світлочутливість, витримку і рівень експозиції.

Крім того, оновлення привносить багато нового в додаток «Галерея». Є організація контенту за допомогою ШІ. Користувачі можуть легко переглядати фотографії і вибирати улюблені знімки, які будуть використовуватися в якості мініатюри для кожної групи. При перегляді в галереї зображення можна збільшити і обрізати до потрібного розміру, натиснувши на значок у верхньому лівому куті екрану. 

Режим “Мультикадр” на Galaxy S10 і Note 10

“Мій фільтр” на Galaxy S10 і Note 10

Режим Pro на Galaxy S10 і Note 10

Інтелектуальна галерея на Galaxy S10 і Note 10

“Швидка відправка” і Music Share на Galaxy S10 і Note 10

З’явилися і нові інструменти для обміну контентом. «Швидка відправка» дозволяє бачити, хто зі списку контактів знаходиться поруч, і обмінюватися контентом з декількома людьми одночасно. Music Share дозволяє не розривати з’єднання з Bluetooth-аудіосистемою, щоб відтворити музику зі списку відтворення одного, для цього досить синхронізувати обидва смартфона. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.