Sony випустить приставки PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro одночасно

Попит на ігрові приставки з кожним роком зростає, тому що все більше людей бачать сенс в тому, щоб їх собі купувати. У подібному становищі справ немає абсолютно нічого дивного або дивного, тому що з плином часу в світі все більше людей, що віддають перевагу проводити свій вільний час за грою в різні відеоігри. Проте, всі доступні зараз у продажу ігрові приставки вже досить сильно застаріли, так як вони вийшли давно, нехай їх до сих пір і продають на полицях магазинів по всьому світу. Втім, ситуація вже зовсім скоро зміниться, а станеться це з тієї простої причини, що виявляться випущені нові. Двома з таких виявляться Sony PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, оснащені які будуть за останнім словом техніки.

Спочатку всі думали, що японська корпорація Sony випустить в цьому 2020 році тільки одну ігрову приставку, проте подібні відомості не підтвердилися. Як повідомив авторитетний японський журналіст Сендз Нісікава, насправді бренд анонсує і випустить одразу дві новинки, виявляться якими PS5 і PS5 Pro. Спочатку компанія збиралася створити і запустити в продаж тільки одну нову модель, проте добитися цього так і не вдалося, тому що її собівартість виявилася занадто високою. Справа в тому, що приставка нового покоління повинна мати можливість запускати гри в дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів секунду. Проте, технічне оснащення, яке дозволяє впоратися з таким завданням, варто вкрай багато.

 

Саме тому було вирішено створити звичайну PlayStation 5 для запуску ігор в роширенні 2K Full HD (1920 на 1080 пікселів), а також, крім того, модель PlayStation 5 Pro, оснащену за останнім словом техніки. Ця просунута конфігурація здатна запускати відеоігри в розширенні 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), що дозволяє їй забезпечувати більш високу деталізацію. В обох випадках геймери можуть розраховувати на частоту кадрів 60 fps, на максимальні графічні настройки, на підтримку трасування променів RTX і на динамічне освітлення HDR, а також на цілу масу інших приємних особливостей, здатних зробити ігровий процес максимально цікавим і захоплюючим.

 

Як запевняє журналіст, обидві ігрових приставки наступного покоління анонсують одночасно, а разом з тим і запустять у продаж. Модель PlayStation 5 обійдеться в $ 500, тоді як за конфігурацію PlayStation 5 Pro викласти доведеться $ 750, тобто на 50% більше, а й технічне оснащення її виявиться на цілий порядок більше продуктивним. Обидві новинки, як зазначається, вже були випущені, але поки що обмеженим тиражем, щоб протестувати масове виробництво і в повній мірі перевірити обидві новинки до їх публічного запуску в продаж. Виробництво серійних зразків ігрової приставки нового покоління від компанії Sony почнеться на початку осені нинішнього року, тобто досить скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.