Партнер Xiaomi випустив багатофункціональний комплект для домашніх тренувань

Компанія Yiwu Feier Sports Goods, яка є партнером Xiaomi, запустила на краудфандінговому майданчику Youpin багатофункціональний комплект для домашнього тренінгу.

У комплект входять дві гантелі, міні-гриф з можливістю подовження, дві рукоятки для віджимань від підлоги і набір “блінів” вагою від 1 до 3 кг. Снаряди легко збираються, не займають багато місця і дозволяють опрацьовувати практично всі м’язові групи, зазначив виробник.

Вага обтяження виставляється за бажанням користувача. Можна виконувати як найлегші вправи з вагою від 10 кг, так і більш просунуті з обтяженням до 40 кг. Є в наборі і дві рукоятки, які стануть в нагоді для віджимань від підлоги. Крім того, кожну рукоятку можна використовувати в якості гирі, закріпивши на неї вагові диски.  
Комплект Yiwu Feier Sports Goods доступний для покупки на Xiaomi Youpin. У продажі є дві версії: базова з обтяженням 10 кг і просунута на 40 кг. Вартість – 98 юанів (~ 14 доларів) і 288 юанів (~ 41 долар) відповідно. Пізніше фітнес-набір повинен з’явитися за межами Китаю.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.