Xiaomi Mi Band 5 надходить у продаж

Ось уже як багато років компанія Huami є дочірнім брендом Xiaomi, а випускає вона для нього все покоління фітнес-трекерів Mi Band, починаючи з самого першого. Саме цей бренд відповідає і за нову модель під назвою Xiaomi Mi Band 5, тому в її якості і надійності можна навіть не сумніватися. Звичайно, даний виробник випускає не тільки наручні гаджети, але ще і, крім того, смарт-годинник і деякі інші пристрої. Сьогодні, 15 березня 2020 року, глава компанії Huami в інтерв’ю журналістам з видання ITHome розповів про те, яких успіхів бренду вдалося домогтися за останній рік, а разом з тим і поділитися планами на найближче майбутнє. Повідомляється, що за весь 2019 року операційний прибуток компанії склав $ 834,9 млн, що приблизно на 60% більше, ніж роком раніше.

Говорячи про чистий прибуток даного виробника, то вона виявилася на рівні 90,5 млн, тобто на 33% більше, ніж раніше в 2018 році. Китайська корпорація Xiaomi продовжує активну співпрацю з брендом Huami, будучи в повній мірі задоволеною в тій якості продукції, яке він забезпечує. Всі фірмові наручні браслети останніх років є неймовірно надійними від самого початку і до самого кінця, що, в свою чергу, робить їх вкрай привабливими для людей, які не дуже дбайливо ставляться до будь-якій техніці. Також глава китайської компанії розповів про таку майбутню новинку, як Xiaomi Mi Band 5. Чутки про це трекері ходять вже не перший рік, але ось тепер нарешті з’явилися офіційні дані.

Крім того, що факт створення такого нового наручного гаджета в черговий раз підтвердили, глава китайського бренду Huami заявив про те, коли нарешті трекер нового покоління вийде на ринок, тобто коли його анонсують і запустять у продаж. Якщо раніше всі були впевнені в тому, що це трапиться в червні 2020 року, то тепер, згідно з офіційними даними, терміни виявилися зовсім іншими. Через коронавируса і ряду інших факторів, випуск спортивного браслета Xiaomi Mi Band 5 вирішили відкласти на кінець року, тому його представлять і запустять у продаж не раніше жовтня. Відзначається, що новинка стане найбільш просунутим наручним фітнес-трекером з усіх, які даний виробник коли-небудь випускав на ринок.

Очікується, що Xiaomi Mi Band 5 отримає сенсорний кольоровий екран збільшеного розміру, сучасний стандарт Bluetooth, розширені функціональні можливості, вбудоване в ремінець зарядний пристрій, повноцінну застібку, а також ряд інших особливостей, які зроблять новий наручний гаджет найсучаснішим з усіх існуючих на ринку, але коштувати при цьому він буде близько 180 юанів, тобто його покупка на території Китаю обійдеться покупцям в 30 доларів. Перший час придбати цей фітнес-браслет стане можливим виключно на китайській території, тоді як потім, через кілька тижнів, він повинен вийти на міжнародний ринок, завдяки чому купити його зможуть жителі України, Європи, США та інших країн, але вже за вищою ціною .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.