Apple закриває всі магазини за межами Китаю до 27 березня

Компанія Apple закриває через коронавірус COVID-19 усі магазини за межами Великого Китаю до 27 березня. Про це сказано в листі Тіма Кука.

Замовлення через інтернет-магазин www.apple.com, як і раніше, будуть обслуговуватися. Для підтримки клієнтів у звичайному режимі продовжить роботу сайт support.apple.co. Що стосується китайських роздрібних магазинів Apple – всі вони недавно відновили роботу.

Крім персоналу магазинів, Apple переводить всіх офісних співробітників за межами Китаю на віддалену роботу. 

У всіх наших офісах ми переходимо до гнучкої організації роботи по всьому світу за межами Великого Китаю. Це означає, що члени команди повинні працювати віддалено, якщо дозволяє їх робота, а ті, чия робота вимагає присутності на місці, повинні дотримуватися вказівок, щоб мінімізувати імовірність зараження. У всіх наших офісах ми впроваджуємо нові стандарти перевірки здоров’я і температури, – Тім Кук. 

31 березня мала відбутися щорічна березнева конференцію Apple, на якій очікувалася презентація iPhone SE 2 і ще кількох продуктів. Захід був  скасований  через пандемію коронавірусу. Крім того, стало відомо, що конференція WWDC 2020 пройде онлайн у червні.

Раніше Тім Кук заявив, що китайські партнери Apple відновили роботу і скоро повернуться до колишніх обсягів поставок. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.