Рітейлери Нью-Йорка зіткнулися з нестачею iPhone 11

Нью-Йоркські магазини зіткнулися з дефіцитом iPhone 11 через спалах у Китаї коронавірусу та порушення поставок. Про це пише  New York Post з посиланням на співробітників і адміністрацію мереж, включаючи AT & T, Verizon і Sprint.

Представники роздрібних магазинів відзначають, що не знають, коли будуть нові поставки смартфонів Apple. Спостерігається нестача всіх моделей iPhone 11, включаючи версію Pro, яка в деяких точках продажів відсутня по кілька тижнів.

Рітейлери вважають – великі постачальники спеціально накопичують iPhone на складах, на випадок критичної нестачі телефонів. Також, оператори жертвують доступністю iPhone в роздрібних магазинах на користь онлайн-майданчиків, сказано у звіті New York Post.

Крім нестачі iPhone, роздріб стала відчувати проблеми з наявністю на складах iPad Pro. Це може бути пов’язано як зі швидкою появою у продажі нових моделей, так і зі скороченням виробництва в Китаї.

Раніше аналітик Мінг-Чі Куо передрікав скорочення поставок iPhone на 10% в першому кварталі 2020 року. Крім того, за інформацією  Digitimes, поставки деталей для iPhone SE 2  були відкладені до другого кварталу 2020 року. Причина та ж – коронавірус і його наслідки.

У кінці лютого Тім Кук заявив, що китайські постачальники Apple відновили роботу і скоро вийдуть на колишній рівень продуктивності. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.