Xiaomi оголосила дату презентації Redmi Note 9 і інших смартфонів

Як всім напевно добре відомо, одні з кращих на ринку смартфонів за співвідношенням ціни і якості випускає компанія Xiaomi, а робить вона це виключно заради того, щоб якомога ширше коло людей на постійній основі використовував її гаджети. Сьогодні, 3 березня 2020 року, даний виробник електроніки нарешті зробив те, про що напевно багато дуже давно мріяли. Справа в тому, що китайська корпорація офіційно оголосила дату презентації свого нового бюджетного телефону з початкової цінової категорії, а називається він Redmi Note 9. Цей апарат отримає цілу масу приємних особливостей, всіма з яких він зможе приємно здивувати всіх, хто погодяться на його покупку.

Віце-президент Xiaomi Кумар Джейн опублікував в соціальній мережі Twitter офіційний постер, який проливає світло на дату презентації нового мобільного пристрою початкового рівня під назвою Redmi Note 9. Повідомляється, що цей апарат одержить кращу на ринку камеру в рамках своєї цінової категорії, тому що вона виявиться четверний, будучи оснащеної сучасною передовою оптикою. Найімовірніше, саме на фотокамеру компанія-виробник вважає за необхідне зробити ставку в цій моделі, тому знімати даний телефон абсолютно точно буде дуже добре. Також вже відомо про те, що смартфон оснащений не тільки інтерфейсом USB Type-C, але ще і повноцінним 3,5 мм аудіороз’ємом для підключення навушників.

За офіційними даними, презентація цього мобільного пристрою із середнім цінником на рівні $ 200 відбудеться 12 березня 2020 року, тобто вже через десять днів. Захід, присвячений презентації цієї моделі, відбудеться в Індії. Анонсувати даний апарат на індійській території було вирішено, найімовірніше, через міркування безпеки, адже в Китаї зараз неспокійно через небезпечного вірусу, яким заразилися десятки тисяч громадян країни. Очікується, що новинка отримає сучасний восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon, але без підтримки мереж 5G, а також до 8 ГБ оперативної пам’яті в топової просунутої конфігурації.

Корпус смартфона виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, а серед інтерфейсів користувачів чекають такі сучасні, як Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, Dual GPS, A-GPS, GLONASS, 4G VoLTE і NFC, останній з яких стане можливим використовувати для оплати покупок в магазинах і проїзду в громадському транспорті. Очікується, що Redmi Note 9 надійде в продаж незабаром після анонса, а купити цей апарат стане можливим в кілька колірних рішення і в декількох модифікаціях, тому буде можливість вибору. Швидше за все, вже в першій половині квітня купити Xiaomi Redmi Note 9 можна буде в Росії, Україні, Казахстані та інших країнах СНД. Є велика частка ймовірності того, що в ходу майбутнього заходу анонсують ще якісь електронні пристрої, можливо навіть смартфони.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.