Представлений Realme Band, просунутий «вбивця» Xiaomi Mi Band 4

Ще в середині 2019 року виявився офіційно представлений, а потім і випущений на ринок, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4, який є кращим за співвідношенням ціни і якості. Проте, сьогодні, 3 березня 2020 року, все відразу змінилося, так як відбувся анонс такого фітнес-трекера, як Realme Band. Він володіє цілою масою різних переваг, які роблять його неймовірно привабливим у всіх відносинах. Цей гаджет був анонсований в ході спеціального заходу в Індії, яке провів дочірній бренд китайської корпорації Oppo. Новий спортивний браслет володіє кольоровим екраном, зручний ремінцем, стильним дизайном і рядом інших приємних особливостей, які роблять його неймовірно привабливим в повній мірі.

Спортивний браслет Realme Band позиціонується компанією-виробником саме як просунутий «вбивця» моделі Xiaomi Mi Band 4, вже більш ніж півроку доступною в продажу по всьому світу. Новинка володіє 0,96-дюймовим кольоровим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 160 на 80 пікселів, причому він підтримує сенсорне керування. Корпус має захист від води і пилу за стандартом IP68 з можливість занурення під воду на велику глибину, тому використовувати трекер можна в басейні і в інших місцях на свій власний розсуд. Усередині цього наручного гаджета знаходиться акумуляторна батарея ємністю 90 мАг, а доповнена вся ця зв’язка «заліза» датчиком серцевого ритму, тобто серцебиття, за рахунок якого пристрій може відстежувати пульс.

Головна «фішка» новинки полягає в тому, що в її ремінці є захований коннектор USB, тому для підзарядки фітнес-браслета досить просто зняти його з руки, як потім, відразу після цього, можна підключити до будь-якого вільного порту і почнеться процес зарядки. Використовувати при цьому будь-які допоміжні зарядні адаптери і пристрою не потрібно, чим похвалитися модель Xiaomi Mi Band 4 не в змозі. Аналогічний спосіб зарядки в даний час можна зустріти тільки в спортивних браслетах Honor Band 5i і Huawei Band 4, які вже не перший місяць доступні для покупки всім бажаючим без винятків. Говорячи про вагу нового трекера, важить він всього-на-всього 20 грамів, тобто дуже і дуже мало.


За словами компанії-виробника, фітнес-трекер Realme Band за рахунок безлічі різних датчиків і сенсорів може вимірювати пульс, показувати час і дату, стежити за фізичною активністю, моніторити якість і тривалість сну, використовувати «розумний» будильник, розраховувати число спалених калорій, а також надає доступ до восьми спортивним режимам. Використовувати цей спортивний браслет можна в парі зі смартфонами на базі операційних систем Android і iOS, а перелік доступних можливостей буде стрімко розширюватися з оновленнями прошивки. Офіційні продажі цього наручного гаджета почнуться на території Індії вже 5 березня, тобто через кілька днів.

В яку суму грошей обійдеться покупка «вбивці» Xiaomi Mi Band 4, на жаль, не розкривається, тому що такі відомості стануть відомі лише в день початку продажів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.