Sony назавжди знизить в два рази ціну консолі PlayStation 4

Чим менше стоїть якась ігрова приставка, тим ширше коло людей захоче її використовувати на постійній основі, тому що вона виявиться йому по кишені без значних фінансових складнощів. Ще в кінці 2013 року, тобто більш ніж шість років тому, в продаж надійшла консоль Sony PlayStation 4. На старті продажів вона звичайно ж була неймовірно привабливою за сукупністю якостей, проте з роками її технічне оснащення дуже сильно застаріло, тому тепер вона вже не може задовольняти потреби і запити всіх людей, які її собі купують. Проте, навіть не дивлячись на це, японська корпорація продовжує реалізувати її за приблизною такою ціною, за якою її продавали ще на старті продажів.

В даний час купити PS4 можна приблизно за $ 400. За таку суму грошей покупець отримує вже застарілу на багато років ігрову приставку, яка абсолютно точно не варто своїх грошей за сучасними мірками. За багато років перебування в продажу собівартість Sony PlayStation 4 з очевидних причин знизилася в рази, проте цінник для покупців майже зовсім не змінився. З цього випливає, що з кожним днем ​​дану приставку собі купує все менше коло людей, адже все більше жителів різних країн світу не бачать ніякого сенсу в тому, щоб розлучатися з великою сумою грошей за пристрій, який за частиною «заліза» застаріло вже на більш ніж п’ять років.

 

Через такого стану справ попит на ігрову приставку стрімко падає з кожним днем, однак для компанії Sony вкрай важливо підтримувати свою ігрову приставку в актуальному стані щонайменше до середини 2021 року, але чим довше, тим краще. Саме тому, як заявив галузевої аналітик Майкл Пактер, вже в найближчі кілька місяців компанія-виробник цієї консолі обрушить в два рази її ціну, тим самим зробивши цю приставку набагато більш доступною, ніж в даний час. В такому випадку придбати її стане можливим всього лише за $ 200. Очевидно, що при такій привабливій вартості дуже багато людей абсолютно точно захочуть стати її власниками.

Японська корпорація Sony завжди робить свої консолі дешевше під самий кінець їх життєвого циклу, незадовго до того, як вони відправляться «на пенсію». Швидше за все, доступна зараз у продажу на полицях магазинів PlayStation 4 не опиниться винятком з правил, тому з високою часткою ймовірності прогноз відомого галузевого інсайдера повинен повною мірою здійснитися. Залишилося тільки дочекатися, коли саме відбудеться обвалення ціни PS4, а якщо такий відбудеться, то торкнеться воно не якісь окремі країни світу, як це іноді буває, а взагалі весь світ. Це, в свою чергу, дозволить всім бажаючим легко і просто купити собі ігрову приставку на набагато більш вигідних умовах, ніж зараз або колись раніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.