Xiaomi тестує нову функцію для прошивки MIUI 11

Китайська компанія Xiaomi продовжує розширювати можливості своєї фірмової прошивки MIUI 11 і вже тестує ще одну досить корисну функцію, яку скоро отримає оболонка.

Як повідомляє ресурс XDA-Developers, незабаром в MIUI 11 буде додана нова функція під назвою App Behavior Records (Запис поведінки додатків), яка буде відслідковувати запуски додатками інших програм у фоновому режимі або використовують дозволу для доступу до даних користувача.

Перелік дій досить значний – автозапуск в фоновому режимі, запуск інших додатків, використання певних дозволів, а також запис звуку у фоновому режимі, доступ до історії дзвінків, вчинення телефонних дзвінків, зйомка фото та відео, доступ або збереження даних з клавіатури, доступ до контактам, читання СМС, доступ до місця розташування, доступ до даних з датчиків, доступ до інформації про пристрій, читання номера телефону та інші підозрілі дії.

За допомогою App Behavior Records користувач смартфона Xiaomi або Redmi зможе аналізувати поведінку певних програм і, при необхідності, вжити відповідних заходів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.