До випуску Sony PlayStation 5 компанія відкрила війну всім форумам

Одним з найбільших і найвідоміших брендів на ринку ігрових приставок є PlayStation, тобто одне з дочірніх підрозділів японської корпорації Sony, і саме вона визначає його розвиток. Сьогодні, 17 лютого 2020 року, стало відомо про те, що даний виробник ігрових консолей вважав за необхідне зробити те, чого від нього абсолютно точно ніхто не очікував. Справа в тому, що офіційний представник служби підтримки компанії заявив про те, що вже після 27 лютого, тобто через десять днів, абсолютно всі форуми PS перестануть працювати, тобто використовувати їх будь-яким чином виявиться неможливо в повній мірі, і всі користувачі повинні бути до цього готові, щоб не виникло неприємних несподіванок.

За словами служби підтримки, в даний час всі користувачі форумів PlayStation можуть перенести свої обговорення в офіційні спільноти ігрового підрозділу Sony в різних соціальних мережах, в тому числі в «ВКонтакте», Twitter, Instagram і Facebook, тому що вже після 27 лютого 2020 роки використати будь-які фірмові форуми виявиться неможливо, так як кожен з них просто закриють і зроблять недоступним для подальшого використання. З чим пов’язана така абсолютно несподіване рішення – невідомо, однак, як вважають самі користувачі, поступово звичні всім форуми втрачають свою актуальність на тлі піку популярності соціальних мереж, використовують які все більше і більше людей на постійній основі.

Виходить, що до моменту виходу на ринок ігрової приставки PS5 вже в кінці цього року у ігрового підрозділу PlayStation більш не буде жодного форуму, а обговорювати будь-які питання, присвячені відеоіграм, стане можливим тільки в соціальних мережах. Крім того, за будь-яких питань власники ігрових приставок японської корпорації можуть звертатися в службу підтримки, яка завжди має найактуальнішою інформації по частині рішення тих чи інших питань. Очевидно, що в майбутньому форумів компанії Sony вже не буде, тому всім користувачам доведеться звикнути до тієї думкою, що спілкуватися з іншими людьми, які проявляють інтерес до ігрових приставках компанії, доведеться на інших електронних пристроях.

Не виключено, що вже в недалекому майбутньому компанія Sony закриє ще якісь доступні зараз сервіси PlayStation, тим самим готуючи громадськість до того, що в недалекому майбутньому на ринок вийде нова ігрова приставка, і з її виходом ситуація на ринку ігрових приставок вкрай сильно зміниться . Очікується, що нова PS5 отримає топове технічне оснащення, яке дозволить їй без праці запускати гри в дозволі 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду, а можливо навіть вище. За миттєву завантаження інформації у відповіді виявиться новітня флеш-пам’ять, а однією з головних особливостей новинки стане підтримка забезпечення сумісності ігор від приставок попередніх поколінь.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.