Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 стануть найкращими бюджетними смартфонами 2020 року

Попит на мобільні пристрої поступово зростає, тому що все більше людей за рахунок смартфонів можуть відмовитися від використання безлічі інших електронних пристроїв, в тому числі телевізорів, комп’ютерів та інших гаджетів. Пов’язано це з тим, що їх функціональні можливості щорічно розширюються, тому необхідність у використанні інших пристроїв відпадає цілком і повністю. Якщо ще п’ять років тому бюджетні моделі телефонів були просто жахливими за сукупністю якостей, будучи нездатними навіть справлятися зі звичайними повсякденними завданнями, то тепер все інакше, тому що їм під силу вже навіть те, на що здатні раніше були лише флагмани. Такі новинки, як Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9, все це в повній мірі доведуть всьому світу, а їх вихід трапиться вже через кілька тижнів.

Спочатку компанія-виробник збиралася представити ці смартфони громадськості ще в першій половині лютого, проте через складнощі з виробництвом і роботою магазинів, виникла яка через коронавируса, від подібних планів довелося відмовитися на невизначений термін. За даними інсайдерів, уявити такі телефони бюджетного рівня тепер можуть на початку березня, але за умови, якщо проведення такого роду заходів, тобто великих презентацій, стане можливим, так як зараз влада Китаю будь-які масові зібрання людей заборонили в цілях безпеки населення. Втім, нехай ці мобільні пристрої ще й не представили офіційно, але вже відомо про те, чим вони зможуть порадувати покупців.

За наявними зараз даними, смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 будуть відрізнятися один від одного розмірами, технічним оснащенням і ціною. Так, старша модель виявиться дорожче, а молодша навпаки дешевше, будучи здатною похвалитися меншою продуктивністю і тільки потрійний основною камерою, тоді як в моделі Note фотокамера на тильній частині виявиться четверний. Обидва телефони отримають IPS-екран, а сканер відбитків пальців виявиться вбудований в бічну кнопку управління живленням, нехай спочатку компанія і планувала впровадити його в дисплей за рахунок нової технології. На жаль, але інтегрувати дактилоскопічний модуль в матрицю такого виду у неї не вийшло з якихось причин. Серед інтерфейсів в новинках користувачів чекають USB Type-C і 3,5 мм для навушників, тому проблем з підключенням таких абсолютно точно не буде.

Нові смартфони китайської корпорації Xiaomi виявляться побудовані на базі процесорів Qualcomm з лінійки Snapdragon, причому в обох випадках вони будуть восьмиядерними, але більш точних відомостей поки що ще немає. Корпус мобільних пристроїв буде виготовлений із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, а однією з головних «фішок» новинок стане чіп NFC, за рахунок якого їх власники зможуть запросто використовувати платіжну систему Google Play для оплати покупок і послуг в магазинах, а також проїзду в громадському транспорті, коли в цьому виникає необхідність. За співвідношенням ціни і якості краще Redmi 9 і Redmi Note 9 на ринку не буде нічого, принаймні станом на момент їх запуску в продаж. Новинки будуть коштувати не більше ніж $ 350, тому дозволити собі їх покупку зможуть всі бажаючі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.