Власники Galaxy S20 вимагають у Samsung додати підтримку 120 Гц при розширенні WQHD +

На сайті онлайн-петицій Change.org з’явилася вимога, висунута до компанії Samsung. Власники нової серії флагманів Galaxy S20 просять реалізувати підтримку частоти оновлення зображення на дисплеї 120 Гц при встановленому максимальному розширенні – WQHD +.

Усі ми знаємо, що серія S20 НЕ підтримує частоту оновлення 120 Гц при максимальному розширенні. Це смішно, особливо для тих з нас, хто витратив 1400 доларів на S20 Ultra. Samsung, випустіть оновлення прошивки, яке дозволяє це!

На момент написання новини, петицію підтримали 3323 особи. 

Зараз при активації частоти оновлення 120 Гц на смартфонах Samsung Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra розширення дисплея знижується до FullHD +. Висока частота на максимальному розширенні спричинить підвищене енергоспоживання, але авторам петиції «всеодно».

Як повідомляє інсайдер і автор видання XDA Developers, Макс Вайнбах, Samsung працює над оптимізацією софта для роботи 120 Гц при WQHD +. Реліз функції відбудеться через 1-3 місяці.

Презентація Samsung Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra відбулася 11 лютого у Сан-Франциско. Смартфони отримали передові характеристики, основний нахил традиційно зроблений на фотоможливості.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.