Apple обмежить поставки iPhone усім світом через коронавірус

Apple випустила прес-реліз, в якому оголосила про тимчасове обмеження поставок iPhone по всьому світу. Причина – зупинки підприємств у Китаї через бурхливу ​​коронавірусну інфекцію.

За словами представників компанії, фабрики Apple знаходяться за межами спалаху інфекції, провінції Хубей. Однак, їх роботу теж довелося призупинити, і хоча зараз вони вже запущені, зростання темпів виробництва здійснюється повільніше, ніж очікувалося.

Компанія заявила, що в тому числі тому прогнози по доходах, оголошені в попередньому фінансовому звіті, не будуть виконані. Очікувалося, що за другий фінансовий квартал 2020 року Apple почне заробляти 63-67 млрд доларів.

Ще один фактор – закриті магазини Apple і партнерів на території Китаю, що вплинуло на попит на одному з найбільших для корпорації ринків.

Наш головний пріоритет – зараз і завжди – це здоров’я і безпека наших співробітників, партнерів, клієнтів і спільнот, в яких ми працюємо. Ми глибоко вдячні тим, хто знаходиться на передовій протистояння цій надзвичайній ситуації в галузі охорони здоров’я.

Захворювання COVID-19, що викликається коронавірусом, забрав життя 1873 осіб. Усього на момент написання новини виявилися заражені 73 332 особи, більшість – в Китаї.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.