Snapdragon X60 – новий модем від Qualcomm

Qualcomm представила третє покоління системи Snapdragon X60 5G, яка об’єднує в собі модем і антену. При цьому модемний блок вперше у світі виконаний за 5-нм техпроцесом. Також, Snapdragon X60 став першою модемною системою, яка підтримує агрегацію частот по всіх діапазонах 5G, включаючи mmWave і sub-6.

Крім модемної радіосистеми, представлена ​​нова технологія РЧ-фільтрів ultraSAW. Вона виділяє радіосигнали в різних діапазонах, що використовуються в мобільних телефонах для прийому і передачі інформації, зменшуючи тим самим втрати.

Технологія Qualcomm ultraSAW має високі показники фільтрації в діапазоні 600 МГц – 2,7 ГГц і характеризується рядом переваг, що дозволяє OEM-виробникам реалізувати в багаторежимних пристроях 5G і 4G більш енергоефективний РЧ-тракт, збільшуючи тим самим автономність.

Випуск Snapdragon X60 намічений на перший квартал 2020 року, а перші смартфони на його базі з’являться вже на початку 2021 року. Виробництво пристроїв з використанням технології Qualcomm ultraSAW почнеться вже в цьому кварталі, а в другій половині року можна очікувати запуск готових пристроїв.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.