Нова операційна система Microsoft краще Windows 10

В даний час найпоширенішою операційною системою для комп’ютерів, планшетів та інших електронних пристроїв є Windows 10, а випущена вона була ще влітку 2015 року. З тих самих пір, як можна легко підрахувати, пройшло вже майже п’ять років. За такий період часу для десятої «вінди» вийшло вкрай багато оновлень, які зробили її краще, але при цьому і ідеальної вона не стала, тому що у користувачі при її використанні регулярно постійно стикаються з різними неполадками, що заважають використовувати цю платформу і отримувати від цього процесу приємні емоції, а не постійні проблеми, на вирішення яких доводиться витрачати сили, час і нерви, а іноді ще й гроші, якщо самостійно полагодити щось не виходить.

На щастя, вже незабаром про все це можна буде забути, тому що Windows 10 від компанії Microsoft перестане бути актуальною операційною системою. Пов’язано це з тим, що розробники з цієї американської корпорації вирішили створити її повноцінну заміну, і така буде краще в усіх відношеннях. Навіть не дивлячись на те, що її ще не представили громадськості, вже відомо про те, чим нова платформа в особі Lite OS зможе приємно порадувати всіх тих, хто чекає її релізу. За наявними зараз даними, вона принесе з собою підвищення швидкості роботи, збільшення часу автономної роботи, посилення системи захисту, розширення функціональних можливостей, абсолютно новий зовнішній вигляд, перероблені стандартні програми і багато інших нововведень.

 

Новий зовнішній вигляд зробить всю операційну систему єдиної в повній мірі, тобто, простіше кажучи, всі її елементи будуть виглядати однаково красиво, а сама ієрархія всіх елементів меню виявиться змінена, щоб розібратися в ОС стало простіше і легше, ніж в даний час. Ще в Lite OS з’явиться повноцінний пошук по настройках, причому працювати він буде з підказками. Наприклад, якщо власник комп’ютера захоче включити темну тему оформлення, він може написати в пошуку «чорний колір», і пошук все одно правильно видасть необхідну настройку. Також відомо про те, що в нову операційну систему виявиться вбудований штучний інтелект, доповнений нейронною мережею, але для яких цілей він необхідний поки що невідомо.


Не варто думати, що Lite OS виявиться якийсь урізаною платформою, який свого часу була Windows RT, тому що це далеко не так. Нова операційна система зможе без зайвих складнощів запускати будь-які існуючі для десятої «вінди» додатка, так як вона зможе в повній мірі працювати з такими платформами, як Win32, UWP і PWA, а це гарантовано всіх дуже сильно порадує. За попередньою інформацією, презентація нової операційної системи, яка перевершує Windows 10 у всьому, трапиться вже в найближчі кілька місяців, тоді як реліз її фінальної стабільної версії трапиться восени нинішнього року, коли скачати і встановити її зможуть усі бажаючі. Вона буде сумісна з комп’ютерами, планшетами, ноутбуками, моноблоками та іншими електронними пристроями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.