Xiaomi заплатить гроші власникам будь-яких смартфонів

Китайська корпорація Xiaomi вдає із себе одного з найбільших і найвідоміших у світі виробників, які випускає смартфони з самих різних категорій, починаючи з максимально дешевих і закінчуючи неймовірно дорогими, як наприклад концептуальний телефон Mi Mix Alpha, вже доступний для покупки в Китаї. Проте, цьому виробникові електроніки все мало, тому він знову і знову впроваджує такі нововведення, які можуть позитивно позначитися на привабливості його фірмової продукції. Дійшла справа до того, що він вирішив заплатити гроші власникам будь-яких смартфонів, які захочуть почати використовувати будь-яку його продукцію, в тому числі бездротові навушники, портативні акумулятори, «розумні» гаджети і будь-які інші найменування, аж до електричного самоката.

Навіть не дивлячись на те, що продукція компанії Xiaomi варто вкрай мало, деяким людям вона все одно не по кишені, і бренд знайшов вихід з цієї ситуації. Він вирішив просто платити гроші тим, хто захоче почати користуватися будь-якими гаджетами, причому все це вже почало відбуватися через фірмовий сервіс Mi Credit, дозволяє який на вигідних умовах купити смартфон, ноутбук, телевізор, планшет, або ж інший товар під фірмовим брендом, або ж під дочірнім Redmi або Poco. Це відмінна реальна можливість отримати бажане електронний пристрій, зробивши це на таких вигідних умовах, про які ще не так давно можна було тільки мріяти, тому що ніхто не міг запропонувати нічого подібного.

Головна особливість сервісу Mi Credit полягає в тому, що він дозволяє отримувати кредитний ліміт в розмірі від $ 70 до $ 1400, після чого в його рамках купувати собі без зайвих складнощів товари китайської корпорації. Робити це можна в усіх роздрібних торгових точках бренду, а також у фірмовому онлайн-магазині. При цьому, що вкрай важливо, повернути назад гроші можна буде без будь-якої переплати і відсотків, а зробити це потрібно протягом двох місяців. Простіше кажучи, компанія Xiaomi дозволяє купувати свою фірмову продукцію в кредит без відсотків, чого зараз більше не може запропонувати жоден інший виробник. Китайська корпорація впевнена в тому, що немає ніякої різниці між тим, зараз їй заплатить покупець гроші або через кілька тижнів.

Таким чином китайська компанія має намір залучати нових покупців, адже очевидно, що якщо у людини буде заробітна плата через кілька тижнів, він цілком може купити бажаний товар зараз і почати після цього відразу ж його використовувати, а гроші за нього віддати без переплати тоді, коли виплатять заробітну плату. Якщо віддати гроші протягом двох місяців, ніякої переплати не буде. В даний час сервіс Mi Credit працює тільки в Китаї і Індії, але вже в найближчі кілька місяців він також може з’явитися і на міжнародному ринку, а в такому випадку отримати гроші в борг від компанії Xiaomi зможуть жителі України, Європи та інших країн світу, що гарантовано багатьох дуже порадує.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.