Canon анонсувала компактну дзеркальну камеру EOS 850D

Японський виробник цифрової техніки Canon анонсував вихід нової універсальної дзеркальної камери Canon EOS 850D. Пристрій стане хорошим вибором для зйомки природи і спортивних змагань, заявили в компанії.

Canon EOS 850D оснащена CMOS-датчиком формату APS-C розширенням 24,1 Мпікс, технологією Dual Pixel і процесором обробки зображень DIGIC 8. Об’єктив дозволить створювати насичені та якісні фотографії навіть при низькій освітленості. Крім того, передбачена можливість записувати відео з роздільною здатністю аж до 4K в 25 FPS.

Камера сумісна з усіма об’єктивами EF і EF-S і спалахами Speedlite, а також зовнішніми мікрофонами з роз’ємом 3,5 мм. У комплект поставки входить універсальний об’єктив EF-S 18-55mm f / 4-5.6 IS STM, який повинен впоратися з різними сценаріями зйомки.

Canon EOS 850D отримала датчик визначення експозиції RGB + IR дозволом 220 000 пікселів і системою автофокусування з інтелектуальним стеженням (iTR), які разом здатні забезпечити відмінний відгук і високу точність, що ідеально підійде для зйомки спортивних змагань або швидко рухаючихся диких тварин, вважають в Canon.

Також, у новій камері Canon є точна система автофокусування з виявленням очей і облич, сенсорний екран з можливістю регулювання кута нахилу і фірмові додатки Canon Camera Connect, для iOS і Android, які дозволяють здійснювати налаштування камери і управляти пристроєм віддалено. Є у EOS 850D і функція локального редагування файлів і підтримка Wi-Fi 2,4 ГГц і Bluetooth.

Canon EOS 850D доступна для попереднього замовлення в інтернет-магазині Canon. Продажі стартують у квітні 2020 року.

У кінці минулого року Canon анонсувала початок розробки дзеркальної камери EOS1D X Mark третього покоління з новим алгоритмом автофокусування на основі глибокого навчання.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.