Xiaomi заплатить гроші власникам смартфонів

Попит на смартфони від різних компаній стрімко зростає, тому все більше виробників займаються їх створенням і випуском на ринок. Все це призводить до посилення конкуренції, в результаті чого все більше і більше брендів замислюються над тим, як привертати увагу покупців. Саме тому знову і знову трапляються якісь акції і розпродажі, а іноді маркетологам різних компаній приходять ще більш цікаві ідеї. Одна з таких відвідала компанію Xiaomi, яка вважає за необхідне заплатити гроші власникам смартфонів, причому від будь-яких виробників взагалі. Піти на такий крок даний бренд вирішив виключно для того, щоб зробити свою фірмову продукцію більш затребуваною, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Так, зокрема, компанія Xiaomi придумала і запустила сервіс під назвою Mi Credit, в рамках якого вона платить гроші всім тим, хто хоче купити собі її фірмову продукцію, а потім використовувати її на постійній основі. Керівництво китайської корпорації зрозуміло, що багато людей хочуть купити собі різну електроніку, але при цьому часто вони не мають змоги це зробити, тому що не мають достатньої кількості грошових коштів для того, щоб купити її тут і зараз. Саме в таких випадках на допомогу і приходить фірмовий новий сервіс китайської корпорації, який дозволяє отримати електроніку будь-якого роду зараз, а заплатити за неї гроші потім в майбутньому. У ряді випадків це дуже зручно.

Наприклад, якщо покупцеві дуже хочеться купити собі новий смартфон, він може тепер не чекати отримання зарплати, яка прийде на наступному тижні або так і зовсім в наступному місяці, а відразу ж без зайвих складнощів отримати бажаний апарат в свої руки, користуватися яким потім стане можливим без зайвих складнощів і потреб. Все це стало можливим за рахунок сервісу Mi Credit, завдяки якому китайська корпорація Xiaomi дозволяє отримати певну суму грошей на покупки в борг, а повернути її потім назад потрібно протягом двох місяців, і в такому випадку ніякої переплати гарантовано абсолютно точно не буде. Це свого роду мікрокредити, але без будь-якої процентної ставки, що робить їх вкрай вигідними.

Отримати кредитний ліміт можна на суму в розмірі від $ 70 до $ 1400 доларів, а залежить він від кредитної історії. В даний час сервіс Mi Credit, запущений компанією Xiaomi, працює лише в Китаї і Індії, але вже в недалекому майбутньому він повинен стати доступний і в інших країнах світу, в тому числі в Україні. З його допомогою, отримавши певний кредитний ліміт, можна здійснювати покупки як в роздрібних торгових точках бренду, так і в офіційному онлайн-магазині компанії-виробника. Деякі бренди в окремих країнах світу пропонують щось подібне, проте китайська корпорація реалізована все це вкрай зручним чином, запустивши як спеціальний сайт, присвячений цьому сервісу, так і фірмове мобільний додаток для телефонів, дозволяє яке отримати всі необхідні дані прямо з мобільного пристрою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.