Apple готовить iPhone для бідних

Компанія Apple ніколи не випускала будь-які електронні пристрої для людей з невеликими доходами, але при цьому вона ніколи відкрито і не говорила про те, що її продукція призначена виключно для багатих або принаймні просто добре забезпечених людей. Втім, натяки на це є багато в чому, адже оригінальний захисний чохол для якого-небудь MacBook коштує дорожче китайського ноутбука, а на вартість фірмового чохла з клавіатурою для iPad Pro можна купити сучасний планшет на Android. Втім, ситуація на ринку з плином часу змінюється, тому «яблучна» корпорація вирішила в першій половині 2020 року подати і випустити iPhone 9, призначений спеціальний «для жебраків», як називають його деякі користувачі на форумах і в соцмережах.

Сьогодні, 8 лютого 2020 року, ресурс Fast Company, який раніше вже багато разів повідомляв достовірну інформацію, заявив про те, що вартість нового смартфона «яблучної» корпорації виявиться рекордно низькою. Майбутня новинка створюється Apple заради того, щоб зробити фірмову екосистему більш поширеною, щоб краще конкурувати з Android, а також заради підвищення попиту на фірмові сервіси, в число яких входять TV +, Arcade і Music, адже з їх допомогою «яблучна» корпорація заробляє величезні суми грошей. Новенький «айфон» стане наступником моделі iPhone SE, випущеної ще в початку 2016 року. Через чотири роки «яблучна» корпорація вирішила створити і випустити його нову версію, а називатися така буде iPhone 9.

За даними джерела, новинка обійдеться покупцям в $ 399, по крайней мере в США реалізувати її будуть за такою ціною. Інсайдер Мін-Чі Куо підтвердив ці відомості, зазначивши, що новий смартфон Apple виявиться найдешевшим з усіх, які компанія випускала на ринок з часів iPhone SE. Виходить, що купити цей апарат стане можливим всього лише за 399 доларів, однак є один дуже важливий нюанс. Справа в тому, що в таку суму грошей обійдеться саме базова версія телефону, а отримає вона всього 32 ГБ вбудованої пам’яті. За модель з накопичувачем на 128 ГБ, а інші в продаж не надійдуть, викласти доведеться вже на $ 100 більше, тобто $ 499. Втім, і такий цінник більш ніж в два рази менше, ніж мінімальний на iPhone 11.

За рахунок низької вартості новенький iPhone «для жебраків» може виявитися неймовірно затребуваним в Росії, Індії, Китаї, Україні, Казахстані, Індонезії, Болгарії, а також в інших регіонах світу, де значна частина населення отримує невелику заробітну плату. Очікується, що презентація нового iPhone 9 в корпусі iPhone 8 відбудеться вже в березні цього року, а отримає цей апарат восьміядерний процесор Apple A13 Bionic, 3 ГБ оперативної пам’яті, роз’єм Lightning, одинарну основну камеру на 12 Мп, а також, крім того, корпус зі скла і підтримку технології бездротової зарядки по Qi. У новинки не буде сканера особи Face ID і повнорозмірного екрану, тому всім покупцям цього телефону доведеться використовувати Touch ID.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.